Speltips Nashville – Minnesota United 7/10: MLS-fotboll

Simon Pålsson Publicerat: 6 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Major League Soccer är tillbaka, och mötet mellan Nashville och Minnesota United är värt att hålla koll på natten till den 7 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är kanske inte den liga i världen som kittlar allra mest nu, och utan publik känns det nästan som att Major League Soccer är slappare än på någonsin. Intresset på svensk mark försvann snabbt när Zlatan Ibrahimovic försvann, och man kan förstå varför.

Just nu finns det faktiskt inte särskilt många svenskar runt om i MLS-lagen och de som finns kvar är kanske inte de allra sexigaste – så att säga. Att Gustav Svensson springer runt på en plan i Seattle kanske inte får vem som helst att sitta uppe nätterna i ända – så att säga.

Men ur ett spel- och bettingperspektiv finns det alltid värde att hitta, och den som är ute efter bra speltips kan med fördel kika på MLS-betting eftersom marknaderna där tenderar att vara lite ojämnt viktade.

Nu är vi 14-15 omgångar in i säsongen och det börjar sätta sig vilka lag som har med slutspelsdiskussionerna att göra. Där kan vi snabbt konstatera att Minnesota United har målsättningen att vara, medan Nashville minsann får tänka om redan nu om det finns med i deras planering.

Minnesota United är bättre

Efter 14 spelade matcher har Nashville bara spelat in 17 poäng, och även om Minnesota United inte har spelat in så där värst många fler poäng finns det ett par andra saker som talar för att gästerna är det klart bättre fotbollslaget här. Om vi bara jämför målskörden, där Minnesota United har gjort 26 mål och Nashville bara mäktat med 11 på hela säsongen, säger det en hel del.

Minnesota United kommer också från en tung vinst mot FC Cincinnati i den förra omgången, och på det hela taget har man bara en förlust på sina fyra senaste matcher. Tidigare på säsongen var det antalet förluster som snabbt blev ett problem för deras del.

Å andra sidan har Minnesota United fem raka bortamatcher utan vinst, och Nashville har fem raka hemmamatcher utan förlust.

X (oavgjort) spelas till 3,40 gånger smeten hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,40
Bolag: Bet365
Spelstopp: 02:30, onsdag 7 oktober 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: