Speltips Nederländerna – Frankrike 13/10: Tungviktsmöte

Axel Sjödin Publicerat: 13 oktober 2023

Nederländerna ställs mot ett än så länge fläckfritt Frankrike i hopp om att närma sig förstaplatsen i grupp B.

Nederländerna - Frankrike

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Det finns fortfarande en teoretisk chans för Nederländerna att knipa förstaplatsen över Frankrike, men för att det ska vara en rimlig chans krävs med all förmodan tre poäng nu på fredagskvällen. Les Bleus har än så länge varit nästintill fläckfria med full pott efter fem matcher utan ett enda insläppt mål, så det kommer inte att bli en lätt uppgift för holländarna.

Nederländerna blev rejält tilltryckta av Frankrike i kvalets första möte då de förlorade med hela 0-4 på Stade de France, vilket tidigt satte hierarkin i gruppen. Sedan dess har de studsat tillbaka med tre raka segrar, men lär fortfarande ha svårt att nå förstaplatsen med tanke på målskillnaden. Frankrike är sex poäng före dem och istället behöver de kämpa mot Grekland om andraplatsen.

De tog iallafall en viktig seger mot grekerna i det förra landslagsuppehållet, vilket var ett oerhört viktigt resultat. Ronald Koeman har börjat få laget på rätt köl men hur väl de står sig mot övriga stornationer är fortfarande lite oklart. I finalen av Nations League så förlorade de mot både Kroatien och Italien, så det första positiva resultatet mot ett topplag har fortfarande inte kommit.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frankrike har redan sitt på det torra

Trots att flera tongivande spelare tackade för sig efter det senaste världsmästerskapet verkar Frankrike fortfarande hålla en väldigt hög kvalitet. Med den enorma bredd fransmännen besitter är det svårt att inte hålla dem som en ständig favorit oavsett motstånd. De är favoriter hos spelbolagen även på fredag, även om det onekligen är en tuff bortamatch de ställs inför.

Frankrike är i stort sett klara för EM, men på fredag har de chansen att matematiskt säkra det genom en seger om Grekland tappar poäng borta mot Irland. Men oavsett resultat på fredag är det svårt att se Frankrike släppa greppet om förstaplatsen i nuläget.

Fransmännen gör sällan mer än vad som krävs för att ta hem tre poäng, vilket vi har fått se mot Gibraltar, Grekland och Irland, men mot en större nation som Nederländerna finns det mer prestige i mötet. Med den otroligt stabila defensiv Frankrike har visat upp är det svårt att inte stå i deras ringhörna inför fredagens möte, och därmed spelar vi även på den raka tvåan för de 2.30 gånger pengarna som Coolbet erbjuder.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner
Odds: 2.30
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, fredag 13 oktober
TV: 
Stream:  viaplay logo