Speltips New York City – Charlotte FC 6/7: MLS

Martin Efvergren Publicerat: 5 juli 2023

New York City FC tar emot Charlotte FC i MLS Eastern Conference. Matchen spelas natten till torsdag den 6 juli 2023 med avspark kl 01:30 svensk tid.

New York City – Charlotte FC

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

New York City FC har inte riktigt fått det att lyfta den här säsongen, men den senaste tiden har man i alla fall varit svårslagna. Totalt har man spelat ihop 24 poäng på 21 matcher och befinner sig därmed på nedre halvan av den jämna tabellen i Eastern Conference.

NYCFC kommer till den här matchen med sex raka matcher utan förlust. Samtidigt har man endast vunnit en av sina tolv senaste ligamatcher. Den segern kom äntligen i lördags då man kunde besegra Montreal med 1-0 på bortaplan. Dessförinnan hade man radat så många som fem raka kryss.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett målsnålt New York City

Charlotte FC har, precis som New York City, spelat ihop 24 poäng, men med en match mindre spelad. Charlottes trend pekar dock inte uppåt då man har fem raka matcher utan seger bakom sig.

Det ska emellertid sägas att Charlotte har haft en och en halv veckas speluppehåll. I sin senaste match spelade man 0-0 hemma mot Montreal och dessförinnan tappade man en 2-0-ledning till 2-2 borta mot New York RB. Därmed har det blivit tre kryss och två förluster på de fem senaste matcherna.

New York City och Charlotte FC möttes senast i Charlotte, North Carolina i början av maj och det blev då en svängig tillställning som slutade 3-2 till hemmalaget. När de nu möts igen är det dock New York City som gäller som favoriter till ett odds omkring 1.77 gånger insatsen.

New York City kommer från en efterlängtad seger, den första sedan slutet av april och hoppas nu på att det ska bli en vändpunkt. Senast de ställdes mot Charlotte blev det målrikt, men jag finner anledning att tro på det motsatta här.

Ser vi till New York Citys sex senaste matcher så har det gjorts under 2.5 mål i fem av dessa. De har en defensiv trygghet, men offensivt har det sett desto mer krampaktigt ut. Som hemmalag är de rättmätiga favoriter, men jag tror inte att de kommer att bjuda på något målkalas i den här matchen heller. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.95 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Betinia
Spelstopp: 01:30, torsdag 6 juli 2023
TV: 
Stream: