Speltips New York City FC – Montreal 22/7: Skeva odds

Axel Sjödin Publicerat: 19 juli 2021

Montreal gästar New York i jakten på New England Revolution i toppen av tabellen.

New York City FC - Montreal

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kanadensarna har sett väldigt bra ut i år och är på riktigt med och hotar i toppen av tabellen när halva säsongen snart är avklarad. Vinner de här mot NYCFC så är de bara två poäng bakom New England Revolution, vilket verkligen är en bedrift för en klubbs som nu under fyra raka säsonger missat slutspel och inte förväntades ligga på den här nivån i år.

Mycket av framgången kan tillskrivas klubbens nya tränare Wilfried Nancy som fick sitt första uppdrag som huvudtränare på den här nivån då han tog över efter Arsenallegenden Thierry Henry som inte fått laget att lyfta.

Montreal är nu obesegrade i sex raka matcher där de vunnit fyra av dem. De tre senaste matcherna är faktiskt alla vinster så kanadensarna är i fin form när de åker till New York under natten till torsdag.

Alla vinster har dock varit med uddamålet och deras vinst med 5-4 (!) mot Cincinnati senast var allt annat än en stabil sådan de låg under med 2-4 med mindre än tjugo minuter kvar att spela, men lyckades få in tre bollar innan matchen var över och förlängde således vinstsviten. Väldigt imponerande comeback även om ett stabilt topplag kanske inte satt sig i den sitsen.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

New York City FC får inte utdelning

Hemmalaget är faktiskt en del i Montreals vinstsvit redan då de båda lagen möttes så sent som i förrförra omgången. MLS schema fungerar inte som vi är vana vid i Europa då många säkert tycker det är underligt att de spelat så tätt inpå igen utan att det varit någon senareläggning av matcher som ligger bakom.

Tidigare i juli blev New York City FC i alla fall besegrade med 1-2 då Montreal vände ett tidigt underläge och vann. NYCFC har haft det svårt mot andra topplag genomgående och de fyra senaste mötena med lag från den övre halvan i den östra konferensen har alla varit förluster.

Nu har de två raka 1-2 förluster mot Montreal och Columbus trots att de dominerat bollinnehavet i båda matcherna. De får inte inte riktigt utdelning för sitt bollinnehav offensivt och är uppenbarligen fortfarande sårbara defensivt. Men det ska sägas att New York är ett bättre lag än både Montreal och Columbus men att resultaten inte går deras väg hittills.

Av någon anledning är NYCFC väldigt tunga favoriter inför mötet hos spelbolagen trots Montreals form och att hemmalaget behöver klara sig utan Sean Johnson och James Sands som är iväg på landslagsuppdrag för USA. Även om NYCFC är ett mer etablerat storlag som regelbundet går till slutspel så är detta svårt att förstå med tanke på dagsformen. Montreal kan absolut lyckas förlänga sin obesegrade svit och för 2.75 går det att spela på dubbelchansen X2 här hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 2.75
Bolag: William Hill
Spelstopp: 01:30
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: