Speltips, New York Red Bulls – Chelsea 23/7: Mästarna inleder försäsongen

Spelbloggare Publicerat: 22 juli 2015

Chelsea bortaspelar mot New York Red Bulls i vänskapscupen, International Champions Cup, och det mesta talar för att de blåa kommer plocka en relativt okomplicerad vinst.

OBSERVERA! Avspark 02:00.

Seriestarterna i de europeiska toppserierna är nära och det har varit full fart från storklubbarna på transfermarknaden och nu har de också börjat spela ihop sina trupper, för att vid sidan om hämta in de sista pusselbitarna på spelarfronten.

NY Red Bulls är, som ni sannolikt redan vet, mitt inne i sitt spelår och är uppe i toppen och fajtas i Eastern Conference. Ett känt ansikte i truppen är Bradley Wright-Phillips, som också är en av de stora stjärnorna i serien och representerat klubbar som Manchester City, Southampton och nu varit i New York i två och ett halvt år.

Chelsea har behållit sin stomme i truppen och dessutom spetsat till med en del namnstarka spelare. Ett av det mest uppmärksammade nyförvärven – Ramadel Falcao, senast i Manchester United där han hade en misslyckad sejour. Ska bli intressant att se om han kan hitta tillbaka till sitt gamla jag i den blåa tröjan.

Vinner bekvämt?

För amerikanerna väntar ett kortare uppehåll där man ska spela två matcher här i International Champions Cup, men man kommer ändå skicka ut en b-betonad startelva och rotera runt en hel del under matchen eftersom man, när avsparken tas, spelade 120 tuffa minuter i US Open Cup mindre än två dygn dessförinnan. Kvartsfinalen förlorades också efter straffar och det kan säkert vara en del bittra miner hos värden.

Visst, första matchen för Chelsea; fysiska formen är med andra ord ett frågetecken – och även de kommer bjuda på en hel del byten, mer eller mindre två startelvor, men detta innebär också att de allra bästa spelarna kommer få minst en halvlek. Då ska man inte ha några större svårigheter att vinna det här med rådande förutsättningar.

Sedan är det alltid lite osäkert att spela på vänskapsmatcher, så vi kommer hålla insatsen nere – men 2,20x för att Chelsea ska leda i halvtid och vinna efter fulltid känns som acceptabla siffror. Skickar in en mindre summa och hoppas på att få njuta av en sevärd fotbollsmatch på Red Bull Arena.

Speltips:

Speltips: Chelsea halvtid/fulltid
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:00, natten mot torsdag 23/7
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream: 

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
New York Red Bulls 8,50 comeon logo
Oavgjort 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Chelsea 1,50 mybet logo
Över 2,5 mål 1,75 ladbrokes logo
Under 2,5 mål 2,15 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: