Speltips Newcastle – Burnley 25/8: Ligacupen

Simon Pålsson Publicerat: 24 augusti 2021

EFL Cup är tillbaka med den andra omgången när Premier League-lagen kliver in i handlingarna. Newcastle United möter Burnley den 25 augusti 2021.

Newcastle United - Burnley

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Första i den femtonde omgången av ligasäsongen är det dags för Newcastle United och Burnley att mötas, men tack vare att man nu lottats mot varandra i den andra omgången av Ligacupen får man till en inbördes match tidigt på säsongen.

Egentligen är det här två lag som befinner sig i en ganska liknande situation för närvarande, med uppenbara formproblem och en säsongsinledning som inte har blivit vad man hade hoppats på.

Newcastle United har t vå raka förluster, med god marginal båda två, mot lag som West Ham och Aston Villa. Knappast lag som är omöjliga att vinna mot, garanterat inte lag som man inte borde kunnat ta en poäng mot.

Burnley har förlorat mot Brighton och Liverpool, och det gör att man precis som Newcastle United står på noll inspelade poäng hittills.

Samtidigt är verkligheten vad den är och man får nog konstatera att varken Newcastle United eller Burnley är lag för mer än en bottenstrid i Premier League. Det tror jag att Steve Bruce och Sean Dyche är ganska medvetna om.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Oddset lockar på förhand

Så hur prioriterar man då en match i Ligacupen, mot bakgrund av att man dels har en så svag säsongsinledning bakom sig i Premier League, och dels att man förmodligen står inför en tuff säsong med bottenstrid i fokus? Det återstår att se.

Newcastle United har fem raka matcher utan förlust på hemmaplan mot Burnley, men jag tror inte att det är sådana faktorer som väger tyngst här.

Det är laget för dagen, det är formen för dagen, och det är framförallt motivationen som kommer att fälla avgörandet.

I grunden är det lag som båda har förmågan att göra mål framåt och defensiven är väl snarare det som kan behöva skruvas på för att säsongen inte ska bli katastrof. Därför kan jag se framför mig en öppen match här.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1.69 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian handicap)
Odds: 1.69
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, onsdag 25 augusti 2021

Jämför odds: