Speltips, Newcastle – QPR 1/2: Fint värde hittat

Spelbloggare Publicerat: 31 januari 2017

Efter den stora missen senast ska Newcastle försöka komma tillbaka på rätt spår. På St. James’ Park står Queens Park Rangers för motståndet och då finns det inte mycket att diskutera på spelfronten. 

FA-cupen har trillats ur efter att ha blivit krossade, 0-3, av Oxford United, som huserar i tredjedivisionen, och nu är allt fokus på Championship och vägen tillbaka till finrummet. Andraplatsen innehas, alltså en av de två som leder direkt uppåt i systemet, och till närmsta jagande konkurrent har man sex pinnar med en match mindre spelad, denna.

Det kan vara lite svårt att bedöma Queens Park Rangers och deras kvalitéer, men det vi får värdera är deras prestationer – och det är det lite sådär med. Sedan nyårsafton har man varit klasserna bättre än dessförinnan, utan att det är frid och fröjd. 17:e plats står de på och allt pekar på att man kommer landa i det hopplösa mittenskiktet av tabellen.

Ännu en trea till Newcastle

Newcastle åkte på en hård smäll senast, men alltför stora växlar ska inte dras av den. Det kastades trots allt om nästan totalt i startelvan.

Grundläggande är i alla fall att Newcastle har den i särklass bästa truppen i Championship och det skulle förvåna om de inte landade på toppen av kullen. Som nämnts vid flera tillfällen, rekar; ett bättre lag har inte varit i den här serien under åtminstone 10-talet.

Formen må kanske inte vara toppad, men någon värre kris är det inte. Exempelvis krossades Rotherham med hela 4-0 innan den här cupförlusten. Solida prestationer innan dess också. På hemmaplan stärks man också – 7/9 senaste i Championship har vunnits. Fem av dem med minst två baljor.

QPR är inte speciellt heta och borde inte kunna sätta stopp för ”The Magpies” just nu. De hittas på den undre tabellhalvan och föll med 1-2 mot ett på sin höjd halvdant Burton förra veckan – på hemmaplan.

Gillar vad vi får i betalt för hemmaspelen.

Newcastle -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de bara vinner med uddamålet – synas till 1,96 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Newcastle -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 1/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: