Speltips Newport – Southampton 25/8: Viktig vinst

Simon Pålsson Publicerat: 24 augusti 2021

I helgen väntar möte med Newcastle, men Southampton tar matchen mot Newport County på stort allvar den 25 augusti 2021.

Newport County - Southampton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ligacupens första omgångar har alltid en tendens att bjuda på spännande skrällar och en hel del lag från lägre ner i seriesystemet kommer att skvalpa till med vinst och avancemang mot på pappret starkare lag.

Det handlar en hel del om bristande motivation, med storlag från Premier League som helst fokuserar på ligaspelet i första hand och möjligen FA-cupen i andra hand. Om det dessutom inte finns Europaspel vill säga. Det kommer alltid långt före Ligacupen.

Men samtidigt är Ligacupen för de lite mindre stora klubbarna, om man kan säga så, ett väldigt bra sätt att kunna ta en titel. Det är inte det enklaste att vinna en titel inom den engelska fotbollen, men det faktum att det både finns FA-cupen och Ligacupen gör ändå att där är dubbla chanser på något vis.

Spelbolagen är inför mötet mellan Newport County och Southampton säkra på att bortalaget ska gälla som favoriter, men det är inte med ett så vansinnigt stort försprång som man hade kunnat tro.

Newport County må vara ett starkt lag som öppnat tävlingssäsongen med tre vinster på fyra matcher, men det är samtidigt en klubb som spelar i League Two och som på sin höjd kan studsa upp till League One. Men någonting annat kan man inte förvänta sig av Newport County.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Southampton vinner bekvämt

Newport County måste därmed gälla som underdog inför den här matchen och på pappret är man som sagt ett klart sämre lag än motståndet Southampton. Men samtidigt har vi sett större skrällar än så här.

Southampton har också i sig att klanta till det i cupspelet, men just nu tror jag snarare att matchen mot Newport County kommer ganska välkommet.

Southampton föll i premiären mot Everton, men tog en stark poäng hemma mot Manchester United senast. För att bygga vidare på den energi man fick från det mötet kan en trepoängare i stor stil mot Newport County vara precis vad man behöver.

Ralph Hasenhüttl väntas rotera inför mötet med Newport County, men jag tror att man löser en vinst utan större problem ändå.

Southampton vinner spelas till 1.64 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Southampton vinner
Odds: 1.64
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, onsdag 25 augusti 2021

Jämför odds: