Speltips, Nice – Krasnodar 8/12: Motivationsfaktorn i fokus

Spelbloggare Publicerat: 7 december 2016

Franskt möter ryskt i Europa League när Nice tar emot Krasnodar på Allianz Riviera. Motivationsfaktorn står i fokus inför matchen och det är framförallt utifrån den vi formar vårt speltips, till dubbelt betalt.  

Grupp I:

1. Schalke 04, 5: 5-0-0, 15p, +8 mål
2. Krasnodar, 5: 2-1-2, 7p, +1 mål
3. Salzburg, 5: 1-1-3, 4p, -2 mål
4. Nice, 5: 1-0-4, 3p, -7 mål

Såhär ser det ut inför den avslutande omgången. Bara heder på spel. Nice kan förstås inte vara stolta över deras Europaäventyr och vill säkert fräscha till siffrorna – men hur mycket kraft vill man investera i en match som denna? Frågetecken som med all säkerhet kommer slätas ut till närmare avspark, men då finns också risk för oddsdropp.

Eftersom Krasnodar har bättre inbördes statistik än Salzburg kan inte de petas ner från den andraplats de har och de står med andra ord still oavsett resultat i de två matcherna. Motivationsfaktorn även att ta hänsyn till för ryssarnas del.

Karismatiske Mario Balotelli, sex mål på sex matcher, saknas för Nice medan Krasnodar bara har Pavel Mamae out. Positiva truppbesked för ryssarna!

Krasnodar har motivationen

Behöver inte direkt vända ut och in på förutsättningarna för att förstå vilken sida som kommer med bäst inställning till matchen, även om det nödvändigtvis inte betyder att en helt ordinarie startelva ska ställas ut.

Nice vill troligtvis inte ens spela den här matchen, och framförallt inte ta på de stora pjäsernas krafter. Varför? Toppfajt i Ligue 1, serieledande Nice besöker de senaste årens dominanter tillika tabelltrean, PSG, bara tre dagar senare. Alltid fokus där, förstås.

Gästerna vill säkerligen visa framfötterna inför slutspelet och bara det i sig borde vara en relativt stark motivationsfaktor. Men framförallt så kliver ryssarna in i ett uppehåll på tre månader efter matchen – så det är bara här och nu. Sista uppgiften innan semestern.

Det omvända mötet vann Krasnodar med förkrossande 5-2. Ger de bra chanser att vinna även här. De har en slagkraftig trupp och ska även kunna mäta musklerna med ett helt ordinarie Nice. Ännu bättre förutsättningar nu.

Krasnodar +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – testas till 2,00 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Krasnodar +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 8/12
TV:  Visas inte svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: