Speltips, Nice – PSG 4/12: Utvilad och i form – hittar han nätet?

Spelbloggare Publicerat: 4 december 2015

Zlatan Ibrahimovic och hans Paris Saint-Germain brukar trivas mot Nice – och med en utvilad svensk från start borde åtminstone en balja kunna hitta in via hans fötter.

Att PSG vinner serien är i praktiken redan klart; de har redan, 16 matcher spelade, 13 pinnar ner till tvåan Caen – vem kunde tro att de skulle hittas där? – och 0-0-krysset borta mot den stora skrällen Angers förra veckan innebar inte att toppkonkurrenterna kunde hämta in på huvudstadsklubben. Faktum är att 10 av de 11 bästa lagen spelade oavgjort senast. Galen fakta.

Nice, ja. Från den undre tabellhalvan i fjol – till att vara femma nu, med ynka fyra pinnar upp till andraplatsen som också leder till Champions League. Vissa problem har man dock för tillfället – senast spelade man 0-0 och dessförinnan 0-2 mot Toulouse. Varit omständligt i den sista tredjedelen av planen.

Zlatan ”anytime”

Lockas inte helt av oddsen i PSG:s favör. Hade krävt några punkter bättre betalt för att kunna lämna mitt förtroende hos dem på valfritt handikappspel. Känns som att oddssättarna täcker dessa marknader väl.

Desto mer lockad av målskyttespelet på Zlatan Ibrahimovic. Svensken vilades mot Angers och då fick vi det svart på vitt vad han betyder för PSG:s anfallsspel – extremt mycket. Tillbaka nu, hel och utvilad, och formen är det inte fel på; tio mål har levererats på 11 matcher, varav tio från start. Landslagets matcher inräknade har han sju baljor på de fem senast spelade.

Förvisso snackats en hel del om hans framtid den senaste veckan; rykten hit och dit. Skulle kunna vara distraherande för de flesta spelarna, men om jag känner Zlatan rätt borde det snarare sporra honom.

Nice brukar vara ett motstånd som passar PSG väl; fem raka inbördesmatcher har vunnits och Zlatan har antecknats för fem mål i de sex senaste matcherna mot dem, varav bara en lämnades mållös.

Att Nice har stora skadebekymmer försämras förstås inte chanserna för ett svenskt mål – en av de som är borta är dessutom målvakten Mouez Hassen.

Flera spelbolag är nere på runt 1,60-1,75 för målskyttespelet – detta medan Unibet sticker ut med 2,06 x fläsket betalt för det. Då får vi dessutom insatsen tillbaka om svensken mot förmodan inte skulle starta matchen. Köper det direkt!

Speltips:

Speltips: Zlatan Ibrahimovic målskytt ”anytime”
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 4/12
TV:  cmorefotboll logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Nice 8,00 williamhill logo
Oavgjort 4,60 unibet logo
PSG 1,50 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 2,15 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: