Speltips Norge – Österrike 4/9: Tungt möte direkt

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

UEFA Nations League åker vidare på fredagen den 4 september 2020 med mötet mellan Norge och Österrike i B-divisionen.

  Rygga vårt speltips hos Betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För många hade det här nog kunnat vara ett möte i A-divisionen och på förhand känns det som att det blir Norge samt Österrike som gör upp om att vinna den här gruppen. Förutsatt att formen är något sånär att räkna med.

Övriga lag är nämligen Nordirland och Rumänien, och med all respekt för det motståndet ska det inte vara motståndare som man skräms iväg av. Det ska dock sägas att nordirländarna ofta är svårslagna, och att rumänsk fotboll faktiskt så sakteliga är på gång igen.

Men mötet mellan Norge och Österrike känns spontant som det mest intressanta, och det är det som vi ser fram emot att kunna följa.

Här ska sägas att Lars Lagerbäck fortsatt är norsk förbundskapten, något som gör att det finns ett tydligt svenskintresse för den här samlingen. Norge har en spännande samling spelare på gång – med Martin Ödegaard i den absoluta spetsen. Det är tydligt att det är en spelare som man velat satsa mycket på.

Österrike har också en stark generation och i det här fallet pratar vi utan tvekan om lagkaptenen David Alaba som den stora stjärnan.

Österrike är längre fram

Lars Lagerbäck har gjort en imponerande resa som förbundskapten för Norge, och det kändes länge som att han skulle knipa en plats till Europamästerskapet. Men till slut blev det playoff för deras del, och där väntar möte med Serbien i semifinalen, och sen Skottland eller Israel i playoff-finalen. Inte särskilt enkelt alltså.

Österrike däremot är direktkvalificerade, och kunde rent av kosta på sig att ställa in skorna i den sista kvalomgången borta mot Lettland. Då förlorade man med 1-0 borta mot ett lag som man bara månaderna innan slagit med hela 6-0 hemma. Det säger en del.

Nu ska man dock understryka att det inte går att veta precis var vi har lagen, och att det på det hela taget är två jämna lag i det här skedet av säsongen.

David Alaba kommer dock som nykorad mästare i Champions League, och det lär ju vara en boost i sig att ha med sig inför ett landslagsuppehåll.

Under 2,5 mål spelas till 1,75 gånger smeten hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 100 kronor riskfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,75
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:45, fredag 4 september 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo