Speltips, Norwich – Everton 12/12: De får förtroendet i tidiga lördagsmatchen

Spelbloggare Publicerat: 12 december 2015

Strålkastarljuset riktas mot Carrow Road där Norwich tar emot Everton i en match där vi anser att ena sidans favoritskap ska vara större än oddssättarna antyder.

OBSERVERA! Avspark redan 13:45.

Norwich känner flåset från den absoluta bottentrion, som också är de som åker neråt i seriesystemet, och har faktiskt bara bättre målskillnad än tredjejumbon Newcastle. Pressen är enorm och efter förra veckans 0-2-förlust mot Watford präntades krisstämpeln in på allvar.

Detta är kanske lite oförtjänt efter att laget stått för flera starka prestationer dessförinnan; veckan innan spelade man faktiskt oavgjort, 1-1, mot Arsenal – men tabellsituationen är så pass pressande att det är omöjligt att bortse från. På tiden att desperationen tilltar på allvar.

Även Everton är pressat i tabellen, men inte för att man riskerar att trilla ur serien, utan för att avståndet till toppen riskerar att bli för stort för att ta in. För visst ska man vara med och fajtas om Europaplatserna? För tillfället har man från sin niondeplats fyra pinnar upp till femman Tottenham i det jämna mittenskiktet.

Everton ska vara större favoriter

Everton plitades ut som rätt stora favoriter till en början, men oddsrörelserna har jämnat ut skillnaden på förhand – 2,90-3,55-2,55 står 1×2-marknaden i, och det är missvisande. Gästerna ska, förstås, vara större favoriter än så.

Tendenser har visats upp av Norwich, men resultaten uteblivit och endast en av de tio senaste matcherna vunnits medan sex förlorats. Den där lilla udden verkar saknas och att man kommer stanna kvar i bottenskiktet av tabellen är som skrivet i sten – det saknas en hel del för att bli en stabil PL-klubb.

Desto mer imponerad av Everton och vad de åstadkommit de senaste veckorna; inte förlorat på sju matcher i följd och även om 1-1 hemma mot Crystal Palace nu senast var en besvikelse så lovade spelet på planen mycket.

Mer eller mindre oförändrat på skadefronterna får båda parter…

Everton draw no bet finns till 1,85 x insatsen hos Unibet och det är siffror jag nästan hade kunnat tänkas köpa på en -0,25-lina. Klart värde och vi investerar.

Speltips:

Speltips: Everton draw no bet
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:45, lördag 12/12
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Norwich 2,90 williamhill logo
Oavgjort 3,55 unibet logo
Everton 2,55 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,85 redbet logo
Under 2,5 mål 2,00 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: