Speltips, Norwich – Tottenham 2/2: Ska skilja flera klasser

Spelbloggare Publicerat: 2 februari 2016

Det är botten mot toppen när Norwich och Tottenham ryker ihop Carrow Road, varifrån vi på Spelbloggare.se hittat ett välsmakande speltips till strax under dubbelt betalt.

Det blir bara varmare och varmare för varje vecka som passerar. Norwich fortsätter sin resa ner mot botten av tabellen och är nu i en så pass prekär situation att två ynka pinnar håller dem på rätt sida av strecket – detta när flera av bottenkonkurrenterna verkar ha fått fart på grejerna; levererar resultat.

För Tottenham fortsätter resan uppåt i tabellen. Efter att endast ha räknats som en av utmanarna till att plocka fjärdeplatsen, där de nu också hittas, har de fått kontakt med toppskiktet och med formen som visats upp på sistone samt att det bara är fem pinnar upp till toppen av kullen, ska ”Spurs” såklart räknas in som en het titelaspirant.

Varsitt nämnvärt avbräck hos lagen; Norwichs Gary O’Neill är out och så även Tottenhams Jan Vertonghen.

Spelvärd tvåa

Det blir svårt, men undertecknad skulle inte vara förvånad om Tottenham vid slutet av spelåret skulle landa på förstaplatsen och kamma hem en efterlängtad titel. Och, ja, Norwich; jag blir mer och mer osäker huruvida de håller kvalité för förstadivisionen. Är de bättre än bli en av bottentrion?

Skillnaden mellan dessa parter är hur som helst enorm.

På det pekar även formkuvorna åt helt olika håll – Norwich har radat upp fyra förluster efter varandra och Tottenham fyra vinster, tre av dessa på bortaplan.

Senast verkade det som att Norwich skulle plocka en behövlig trea hemma mot Liverpool; motståndarna bjöd på stora ytor och stod för fatala misstag. Med 40 minuter kvar av matchen ledde man med 3-1, vilket sedan skulle tappas till 4-5 efter insläppt mål i den absoluta slutsekunden. Tär rejält på moralen, prestationer som den.

Detta medan Tottenham bara utstrålar stabilitet, styrka och – titelambitioner.

Att Tottenham står i 1,91 x insatsen mot Norwich – det är en miss av oddssättarna modellen värre. 20 punkter neråt och jag hade köpt hur de resonerar. Den raka tvåan spelas alltså – med stor glädje.

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner, rak tvåa
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 2/2
TV:  viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Norwich 4,50 unibet logo
Oavgjort 3,80 betsafe logo
Tottenham 1,91 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,95 mybet logo
Under 2,5 mål 1,92 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: