Speltips Norwich – Watford 20/4: Toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 20 april 2021

Det är bara att gratulera Norwich City som redan är klara för Premier League. Nu möter man Watford på hemmaplan den 20 april 2021.

Norwich City - Watford

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Allt som den här säsongen har handlat om i engelska Championship har varit att försöka ta direktplatserna till Premier League nästa säsong och då tar jag alltså perspektivet som anhängare till klassiska Norwich City.

Nu är det i för sig inte den jag är egentligen, men det är uppenbart att alla som har Norwich City nära sitt hjärta har drömt om att man ska göra en så här stark säsong, och att man också ska ta direktplatsen tillbaka till finrummet.

Så blev också fallet och efter bara en säsong i Championship står det alltså redan helt klart att Norwich City vänder tillbaka till Premier League nästa säsong. Och sett till säsongen i stort har Norwich City förtjänat det.

Men Norwich City är inte det lag som har gjort flest mål. Norwich City har inte heller släppt in minst antal mål. Däremot har Norwich City vunnit flest matcher och förlorat klart minst i hela ligan. Det är trots allt det som allt handlar om i slutändan.

Nu är frågan hur Norwich City förhåller sig till avslutningen på säsongen och i vilken utsträckning som motivationen kan komma att bli en faktor. Går det att motivera sig till en stark insats här eller är det bara avslaget?

Watford slåss för Premier League

Samtidigt som Norwich City redan är klara för Premier League spelar man nu mot en toppkonkurrent som inte är klara för finrummet. För bortalaget Watfords del handlar den här matchen om att försöka distansera sig från övriga lag i toppen.

Norwich City kan ha problem med motivation inför avslutningen, men nog är det en fördel att man nu spelar mot ett starkt motståndarlag då? För att Norwich City ändå ska hålla hårt i den här matchen och se det som en motiverande match att ens spela? Det tror jag.

Watford föll tungt mot Luton senast och tappade där viktiga poäng. Efter en stark trend i mars och april kanske man bjuder in övriga lag nu. Om det blir förlust mot Norwich City är det plötsligt skarpt läge för Ken Semas lag.

Norwich City har väldigt många spelare borta med skador och har inte heller Dimitris Giannoulis med, eftersom han är avstängd. De tär också Kiko Femenia i Watford.

Watford draw no bet spelas till 2,20 gånger såsen hos Betfair. Att laget är motiverade till tusen lär stärka deras chanser att slå ett förmodat mätt Norwich City.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Watford draw no bet
Odds: 2,20
Bolag: Betfair
Spelstopp: 19:00, tisdag 20 april 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: