Speltips Nottingham – Burnley 30/8: Hemmastarka

Martin Efvergren Publicerat: 30 augusti 2023

Nottingham Forest tar emot Burnley FC i den andra omgången av Ligacupen. Matchen spelas onsdag den 30 augusti 2023 med avspark kl 20:45 på The City Ground.

Nottingham – Burnley

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nottingham Forest lyckades som nykomling hänga kvar i Premier League förra säsongen och det var främst tack vare sitt hemmaspel. Den här säsongen har inlett på samma i linje då man står på två bortaförluster och en hemmaseger efter tre spelade ligaomgångar.

Det ska då emellertid sägas att Forests bortamatcher har varit mot Arsenal och Manchester United som båda slutat med hedersamma förluster. I lördags föll man tungt på Old Trafford sedan man tappat en 2-0-ledning till förlust med 3-2. Det sista avgörande målet kom då efter att Nottingham fått Joe Worrall utvisad.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Forest

Burnley är tillbaka i Premier League efter en imponerande säsong då man vann Championship storstilat. Vincent Kompany och hans manskap har dock inte riktigt fått det att stämma i deras två inledande matcher av säsongen.

Även i Burnleys fall så har motståndet inte varit det enklaste, men det är det å andra sidan sällan i Premier League. I premiären föll man med 3-0 hemma mot Manchester City på Turf Moor och i söndags blev det en ny hemmaförlust med 3-1 mot Aston Villa.

Mycket talar för att Nottingham Forest och Burnley kommer att få tampas mot varandra i bottenskiktet av Premier League. Nu är det dock Ligacupen som det gäller och förutsättningarna inför den här matchen får sägas vara jämna.

Hos spelbolagen gäller Forest som knappa favoriter och som jag ser det är det en hel del som talar till deras fördel. Framförallt är man väldigt starka med hemmastödet i ryggen på The City Ground och man har stått för övertygande insatser i ligan så här långt. Anthony Elanga har stått för pigga inhopp och längst fram ser Taiwo Awoniyi urstark ut. Därför tror jag att Nottingham har goda chanser att dra det längsta strået här. Mitt spel blir en rak etta, att Nottingham Forest vinner till 2.35 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nottingham Forest vinner
Odds: 2.35
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, onsdag 30 augusti 2023
TV: 
Stream: