Speltips Nottingham Forest – Brentford 1/10: Spännande möte

Axel Sjödin Publicerat: 1 oktober 2023

Nottingham Forest tar emot ett formsvagt Brentford på City Ground under söndagseftermiddagen.

Nottingham Forest - Brentford

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Bara en poäng skiljer lagen åt inför söndagens drabbning på City Ground. Nottingham Forest har haft en någorlunda positiv säsongsinledning, men har inte riktigt lyckats följa upp det imponerande resultat som de fick med sig mot Chelsea för några omgångar sedan. Brentford har i sin tur öppnat svagare än under fjolåret men bör ha goda chanser att få med sig något från söndagens match.

Nottingham har två svagare resultat i ryggen där de bara fick med sig ett kryss hemma mot Burnley och därefter, i väntad ordning, föll mot Manchester City med 0-2. City hade en tvåmålsledning redan efter knappa kvarten, och där och då trodde nog många att det skulle rinna iväg. Men Forest spelade upp sig ganska bra efter det, även om de aldrig riktigt lyckades hota om poäng.

Med ett par segrar och sex poäng ned till lagen under strecket redan lär Nottingham vara relativt nöjda med säsongsinledningen. Steve Cooper har en något bättre och mer sammansvetsad trupp i år jämfört med fjolårets hopkok, vilket bör bädda för en relativt fin säsong. Skadeläget ser också bra ut inför söndagen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford har inte sett lika bra ut i år

Gästerna har däremot inte haft lika tur när det kommer till skador. De har redan en handfull spelare borta från spel, utöver den tunga avstängningen på Ivan Toney som de behöver handskas med. Det har inte varit samma pigga Brentford som har tagit Premier League med storm under de två senaste säsongerna.

De kliver in i söndagens match med tre raka förluster i ryggen, varav två har kommit i ligaspelet. Särskilt 1-3-förlusten mot Everton i den senaste omgången lär ha varit tuff då det var The Blues första seger för säsongen.

Formen är med andra ord knappast optimal och utan Toney lär det bli svårt att upprepa tidigare års bedrifter. Oddsen hos spelbolagen är väldigt jämna inför söndagens match, som känns väldigt öppen. Brentford har iallafall sett någorlunda vassa ut framåt och har gjort mål i fem av sex matcher hittills, vilket även är fallet för Nottingham Forest. Att båda lagen gör mål känns därmed som ett bra spel inför matchen för de 1.84 gånger pengarna som Coolbet erbjuder.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.84
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:00, söndag 1 oktober
TV: 
Stream: