Speltips, Nottingham Forest – Newcastle 2/12: Gott spelvärde uppdukat!

Spelbloggare Publicerat: 2 december 2016

Efter en lite sämre period hoppas Newcastle United kunna plocka en färsk trea när de besöker Nottingham Forest på City Ground. Lyckas de? Vi tror oss ha svaret!

Att Newcastle håller en helt annan klass än resterande konkurrenter i Championship är tveklöst, men visst ska dominansen nästan vara ännu större? ”The Geordies” leder serien med så lite som ett avstånd på två pinnar ner till Brighton – löst 40 stycken på 18 matcher.

Det är så enkelt; Newcastle håller klass för Premier League. Truppen har spets, är bred och man har en tränare i världsklass. De är bara nere och vänder här i andradivisionen, det vågar jag lova.

Värd för matchen är alltså Nottingham Forest, som hittas på den undre tabellhalvan. De har dock fått lite arbetsro efter två raka vinster – senast med förkrossande 5-2 borta över Barnsley – och det ser ljusare ut. Dock; bara fyra pinnar ner till det röda tabellområdet, men att Forest ska behöva slåss för kontraktet? Nja.

Hildeberto Pereira är avstängd för Nottingham Forest efter att ha fått syna det röda kortet senast – andra matchen i följd för hans del. Flera andra betydelsefulla pjäser saknas också. Skadeproblem deluxe!

Newcastle klasserna bättre

Tror att Nottingham ställs mot Newcastle i helt fel tillfälle.

Gästerna föll i cupen senast, efter straffar mot PL-klubben Hull. Lär ha varit extra tufft i och med att de, helt oväntat, föll med 0-1 hemma mot Blackburn här i Championship dessförinnan.

Därför; uppretat och högmotiverat Newcastle. Roterades rätt friskt i den här cupfajten också, så den fysiska statusen borde vara fullt okej.  Bred trupp också.

Ett tredje rakt nederlag för dominanta Newcastle? Nja.

Nottingham har vunnit två raka matcher, men mot klart tunnare motstånd – båda på den undre tabellhalvan – än såhär och med de rådande frånvaroproblemen borde man inte ha alltför mycket att sätta emot denna kväll, trots hemmaplan.

Kort och enkelt; klasskillnad!

1,91 x smeten för den raka tvåan ser jag som bra betalt och platsen är Betway. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och få 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Newcastle vinner, rak tvåa
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 2/12
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: