Speltips Nottingham – Manchester City 18/2: Nytända

Martin Efvergren Publicerat: 17 februari 2023

Nottingham Forest tar emot ett nytänt Manchester City i lördagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 18 februari 2023 med avspark kl 16:00 The City Ground.

Nottingham – Manchester City

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Främlingslegionen Nottingham Forest gnuggar på under Steve Coopers vingar och än så länge har man tagit tillräckligt med poäng för att klara målsättningen att hänga kvar. Efter 22 spelade matcher har man tagit 24 poäng vilket ger en 14:e plats inför helgens omgång av Premier League.
Forest har ett starkt stöd hemma på The City Ground och det är framförallt där som man har tagit sina poäng. I ligaspelet har man två raka hemmasegrar bakom sig då man ställts mot Leeds och Leicester.
På bortaplan har man dock haft det tuffare och förra helgens bortamöte mot Fulham blev inget undantag. Hemmalaget vann den kampen rättvist med 2-0.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Man City har svetsats samman

Manchester City har inte riktigt stått att känna igen den senaste tiden, men när det gällde som mest visade man sin klass. Det var ingen typisk Guardiola-insats då man besegrade Arsenal med 3-1 i seriefinalen på bortaplan. Man hade inte total kontroll över bollinnehavet men man var det smartare laget och när tillfällena gavs var man skoningslösa.
En seriefinal var förstås stor tändvätska i sig, men man visade redan förra helgen att man var på gång då man besegrade Aston Villa hemma med 3-1. Det var första matchen sedan nyheterna om granskningen av klubbens ekonomiska förehavanden kablades ut och mycket talar för att detta kan ha svetsat samman laget ytterligare.
När Man City och Nottingham senast möttes blev det en rejäl överkörning då de förstnämnda vann med hela 6-0 på Etihad Stadium. Jag räknar med att Forest kommer att bjuda på betydligt bättre motstånd den här gången, men det lär inte räcka till poäng mot ett återväckt Man City. Jag finner anledning att tro Peps manskap kommer vinna den här matchen med viss marginal och mitt spel blir Manchester City -1.5 (asian handicap) till 1.91 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Man City -1.5 (asian)
Odds: 1.91
Bolag: bet365
Spelstopp: 16:00, lördag 18 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo