Speltips Nottingham – Wolverhampton 1/4: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 1 april 2023

Viktiga poäng står på spel när Nottingham Forest och Wolverhampton Wanderers drabbar samman i lördagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 1 april 2023 med avspark kl 16:00 på The City Ground.

Nottingham – Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trots att Nottingham Forest har värvat in femtioelva nya spelare den här säsongen så har man haft svårt att hantera en skadesituation som varit den senaste tiden. På de sex senaste ligamatcherna har man bara tagit två poäng och placerar sig därmed på en 16:e plats inför den här omgången.

På så vis kom landslagsuppehållet lägligt för Steve Coopers manskap. Spelare som Boly och Ayew finns fortsatt på skadelistan, men ett flertal, såsom Wood, Dennis och Kouyate lär vara åter tillgängliga till den här matchen.

Forest föll visserligen i den senaste hemmamatchen mot Newcastle innan uppehållet, men på The City Ground har man generellt varit starka. Nu kan man, vid seger, kliva förbi bottenkonkurrenten Wolverhampton.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ingen är nöjd med kryss

Trots en på pappret relativt stark trupp och välmeriterade tränare får Wolverhampton Wanderers det inte att lyfta. Det såg initialt ut att bli bättre sedan Lopetegui tog över rodret i november, men nu är man åter rejält indragna i bottenstriden.

Wolves stod för ett riktigt bottennapp när man föll med 4-2 hemma mot Leeds innan uppehållet. Därtill fick både Jonny Castro och Matheus Nunes syna det röda i slutskedet av matchen och är därmed avstängda i den här omgången.

Wolverhampton har därmed bara tagit fyra poäng på de sex senaste ligamatcherna. Totalt har man spelat ihop 27 poäng på 28 matcher, vilket är en poäng mer än Nottingham Forest som har en match mindre spelad.

När de här båda lagen möttes på Molineaux i höstas var det hemmalaget som gick segrande med 1-0. Därefter möttes man även i Ligacupen i en match som slutade 1-1 och som Forest slutligen vann efter straffsparksläggning.

Förutsättningarna är nu jämna och utgången känns oviss. Wolverhampton gäller som knappa favoriter hos spelbolagen, men deras avstängningar samt Nottinghams starka hemmastöd gör att jag snarare lutar åt det motsatta.

Spelbolagen lutar också tydligt åt att det här kommer att bli målsnålt. Ser vi till lagens senaste matcher så har det dock bjudits på en del mål. Jag tror heller inte att något av lagen är direkt nöjda med ett kryss och det bör kunna borga för att blir en lite mer öppen matchbild än vad man på förhand kan tro. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till 2.00 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM)
Odds: 2.00
Bolag: Betinia
Spelstopp: 16:00, lördag 1 april
TV: 
Stream:  viaplay logo