Speltips, Olympiakos – Young Boys 24/11: Enkelt att välja sida

Spelbloggare Publicerat: 23 november 2016

Grekiska Olympiakos kan säkra deras plats i Europa League-slutspelet vid händelse av en plockad trea när schweiziska Young Boys välkomnas till Karaiskakis Stadium – en arena där man är erkänt starka.

Förutsättningarna inför den sista omgången i grupp B ska formas. Blir cypriotiska APOEL och Olympiakos slutspelsklara – eller kan Astana och Young Boys få liv i det här? Det lutar åt det förstnämnda, men som vi vet brukar Europa League innehålla en hel del skrällar…

Olympiakos är tvåa i gruppen, har 2-1-1 i resultatraden – men kan väl inte vara fullt nöjda över vad som presterats? Finns mer att plocka fram, utan tvekan. När ett lag som Olympiakos når upp i maximal nivå, då kan de ställa till det för de flesta europeiska motståndare.

Gästande Young Boys jagar kvällens motståndare; avståndet är tre pinnar och det måste bli en vinst om en plats i slutspelet ska kunna plockas eftersom inbördes statistiken mot Olympiakos är på minus efter att hemmamatchen förlorats med 0-1.

Olympiakos får förtroendet

För att återkoppla till frågan; kan Young Boys skaka liv i den här gruppen? Spontant är tanken – nej.

Normalt är Olympiakos den klart bättre parten och eftersom den inhemska serien leds så komfortabelt finns utrymme att satsa på Europaspelet. Young Boys håller inte överdrivet bra standard och har haft stora bekymmer ute i Europa de senaste åren, framförallt på bortaplan.

Och på hemmaplan är Olympiakos erkänt starka. Förlorade förvisso mot PAOK, men fick revansch när Astana krossades med 4-1. Flera stora pjäser, så som Juventus, Atlético Madrid och Manchester United, har besegrats sedan 2014. Kanske inte lika starka nu, men kvalitet finns det kvar.

Tycker kort och enkelt att vi får för bra betalt för spelen till Olympiakos favör.

Olympiakos -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid uddamålsvinst – testas till 1,85 x insatsen hos Bethard. Öppna ditt konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Olympiakos -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 24/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: