Speltips Orlando City – Toronto FC 5/7: Bortasvaga

Martin Efvergren Publicerat: 4 juli 2023

Orlando City gäller som klara favoriter då man tar emot nästjumbon Toronto FC i MLS Eastern Conference. Matchen spelas natten till onsdag den 5 juli 2023 med avspark kl 01:30, svensk tid.

Orlando City – Toronto FC

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Robin Jansson har spelat samtliga ligamatcher för sitt Orlando City den här säsongen och totalt sett har laget gjort det ganska bra. På sina 20 spelade matcher har man tagit 31 poäng, vilket ger en sjätte plats i MLS Eastern Conference.

I lördags kunde Orlando City besegra Chicago Fire med 3-1 på hemmaplan och därmed har man endast förlust på sina tio senaste matcher. Inför den här matchen hade man emellertid tre raka matcher utan seger.

I omgången dessförinnan spelade man 0-0 borta mot Seattle Sounders och den senaste hemmamatchen slutade 2-2 mot Philadelphia Union. Detta efter att Orlando tappat en 2-0-ledning sedan gästerna kvitterat på tilläggstid.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Orlando City

Toronto FC kommer till det här mötet med en sämre trend och en sämre säsong totalt sett. På 21 matcher har man spelat ihop 19 poäng, vilket ger att man ligger näst sist i Eastern Conference. Man är då tre poäng före jumbon Inter Miami som har två matcher färre spelade.

Den senaste tidens resultat talar heller inte för att Toronto är på väg att resa sig. I lördags föll man tungt hemma mot Real Salt Lake sedan gästerna gjort matchens enda mål på tilläggstid. Dessförinnan hade man två raka förluster på bortaplan mot Cincinnati och New England. Ser vi till de elva senaste ligamatcherna så har man därmed endast tagit en seger.

Orlando City och Toronto FC möttes senast i Orlando i höstas och det slutade då med en klar 4-0-seger för hemmalaget. När de nu möts igen gäller Orlando City som favoriter till omkring 1.76 gånger insatsen.

Orlando stod för en fin insats i helgen medan Toronto åkte på en mentalt jobbig tredje raka förlust. Kanadensarna har det tufft och i synnerhet på bortaplan där man endast har tagit en poäng på de sex senaste matcherna. På hela säsongen har man ännu inte vunnit någon bortamatch.

Onekligen är det mycket som talar till hemmalagets fördel och jag har svårt att se att Toronto ska kunna resa sig och bryta sin negativa svit här. Mitt spel blir Orlando City -1 (asian hcp) till 2.20 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Orlando City -1 (asian hcp)
Odds: 2.20
Bolag: Betinia
Spelstopp: 01:30, onsdag 5 juli 2023
TV: 
Stream: