Speltips Osasuna – Real Madrid 18/2: Favoriten håller

Martin Efvergren Publicerat: 18 februari 2023

Osasuna gästas av Real Madrid i den sena lördagsmatchen från La Liga. Matchen spelas den 18 februari 2023 med avspark kl 21:00.

Osasuna – Real Madrid

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Lilla Osasuna från Pamplona fortsätter att göra det väldigt bra i La Liga utifrån sina resurser. Nu har man dock inte vunnit på fyra raka ligamatcher och nu väntar tufft motstånd när man tar emot Real Madrid.

Av dessa fyra matcher har Osasuna kryssat tre och förlorat en. Senast i söndags spelade man 0-0 borta mot Real Valladolid och dessförinnan blev det 1-1 borta mot Espanyol. I sin senaste hemmamatch föll man med 1-0 mot Atletico Madrid.

Trots sämre poängproduktionen på sistone har man totalt tagit 29 poäng på 20 matcher, vilket ger en nionde plats i tabellen inför helgens omgång.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tufft spelschema

De nyblivna klubbvärldsmästarna Real Madrid visade att man, trots avstickaren till Marocko, var redo för La Liga-fotboll onsdags. Utan större problem kunde man då köra över Elche med 4-0 på hemmaplan. Därmed är man åtta poäng efter serieledande Barcelona.

Nu väntar så ett koppel av viktiga matcher för Carlo Ancelottis manskap. Efter det här mötet mot Osasuna väntar Liverpool borta i Champions League på tisdag. Därefter väntar ett derby mot Atletico Madrid i La Liga följt av ett El Classico i Copa del Rey.

Nu gäller det emellertid för Real Madrid att ta en sak i taget och ha rätt fokus till den här matchen. Man gick bet på tre poäng i det senaste mötet mot Osasuna på Santiago Bernabeu då den matchen slutade 1-1 och det lär inte bli enklare den här gången.

Osasuna är svårslagna och Real Madrid har ett tufft spelschema, men trots det tycker jag att spelvärdet på en bortaseger är bra. Mitt spel blir en rak tvåa till 1.83 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos Lucky Sport – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1.83
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 21:00, lördag 18 februari
TV: 
Stream:  cmoreplay logo