Speltips, Oskarshamns AIK – Trelleborgs FF 28/6: Långskott testas

Spelbloggare Publicerat: 28 juni 2015

Oskarshamns AIK känner flåset från bottentrion och måste börja kamma in treor snart. Under söndagen kommer serieledande Trelleborg på besök – kanske är det dags då?

Förra årets miserabla resultat där man var nära att trilla ur Division 1 – fyra plusmål skiljde från degradering – har Trelleborg hittat tillbaka till sin identitet och toppar serien med den fantastiska resultatraden 10-0-1. Med en match mer spelad, har man fem pinnar ner till tvåan Oddevold. Avståndet ökar alltså till åtta vid händelse av en vinst.

Självförtroendet är såklart fint bland TFF-spelarna och man är i en vinstsvit på åtta raka matcher, men rapporter talar om att spelet sett sämre ut på sistone och att det är med en del marginaler på rätt sida som dessa treor plockats. Absolut, TFF håller bra kvalité i Division 1 – men ska inte vara såhär överlägsna och snart lär verkligheten komma ifatt.

Saknas gör Admir Osmancevic samt Mathias Andersson, vilka varit borta sedan en tid tillbaka. Annars är Robin Andersson åter i truppen, men han har fortfarande problem med diskbråck och kommer sannolikt inte konkurrera om en startplats.

Skrällchans

Det bränner underifrån för Oskarshamns AIK och det är bara två pinnar och en plats ner till det röda tabellområdet. Tre raka uddamålsförluster har radats upp, men i flera fall har resultaten varit missvisande och faktum är att man faktiskt lett alla dessa tre förlustmatcher. Problemet är att hålla fokuset uppe i slutspurterna.

Förra veckan tappades 2-0 till 2-3 mot Kristianstad i andra halvlek – ett haveri utan dess like. Första halvlek var mycket välutförd, i andra tappades allt. Trots allt har man visat att potentialen finns och man ska inte alls räknas bort helt mot TFF.

Startelvan är redan nu annonserad och det är samma manskap som ställde upp senast som får nytt förtroende. Tror det är bra att de fortsätter gnugga vidare, jobba med kontinuiteten – även om resultaten inte kommit. Spelet har, som nämnt, sett bra ut och känslan är att vindarna borde vända snart.

– Jag känner mig hoppfull och optimistisk inför imorgon. Vi har ju inte spelat dålig fotboll, men ändå inte tagit poäng, och det är det det handlar om. Men vi känner att om vi bara fortsätter prestera bra fotboll så kommer poängen komma, säger Filip Jägerbrink till klubbens hemsida inför matchen.

Är alltså lite inne på att TFF borde åka på en käftsmäll, och att det ska vända för OAIK snart. Kanske redan nu, månne? Ettan med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort betalar 4,95x hos Mybet och då är en investering på sin plats.

Speltips:

Speltips: Oskarshamns AIK draw no bet
Odds: 4,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, söndag 28/6
TV / Stream:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Oskarshamns AIK 6,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 4,65 nordicbet logo
Trelleborgs FF 1,48 expekt logo
Över 2,5 mål 1,55 betway logo
Under 2,5 mål 2,70 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: