Speltips, Palermo – Alessandria 2/12: Uppretat Palermo tar revansch

Spelbloggare Publicerat: 1 december 2015

I Coppa Italia tar ett revanschlystet Palermo emot Alessandria, som hittas två divisioner neråt i systemet, och då tror vi att värden plockar en bekväm vinst.

OBSERVERA! Avspark redan 15:00.

Det har inte klaffat alls för Palermo hittills i Serie A och efter en period av icke tillfredsställande resultat ändrade man på tränarposten – Davide Ballardini plockades in och hans facit är ett kryss och en torsk.

Det blir dock missvisande att lyfta det så; att kryssa borta mot Lazio är starkt och senast, i 0-3-torsken mot Juventus, var man med i matchen fram tills slutskedet och motståndarna kunde kontra in två baljor under de avslutande minuterna. Resultaten bör dock komma illa kvickt; ner till det helröda tabellområdet skiljer bara två pinnar.

Alessandria har fullt upp med toppstriden i Lega Pros, tredjedivisionen, grupp A där man är är trea med resultatraden 7-3-3. Formen är mycket fin, men det har också med att man fått spela så pass många hemmamatcher på sistone – borta är man klart sämre.

Bästa möjliga trupp med

Ofta svårt att förutspå matcher som denna; faktorer som motivation och rotation att ta hänsyn till, inte minst när det är parter från olika divisioner som drabbar samman.

Men här bör Palermo ändå ha alla möjligheter att fixa ett bra resultat. Laget är revanschlystet, Davide Ballardini plockat ut den snudd på bästa möjliga truppen och han har snackat upp matchen rejält. Uppgiften tas på fullaste allvar och en stark startelva kommer plockas ut.

Ett uppretat och storsatsande Palermo blir svårt att stå emot för Alessandria – det vågar jag nästan lova. Finns mer passande tillfällen för en stor underdog att komma in i en cupmatch som denna. Och på bortaplan har man, som nämnt, visats ha vissa bekymmer under spelåret…

Känns som vi har en svårstoppad favorit här och Palermo -1,5 mål (asian handicap) spelas till 2,35x hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Palermo -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, onsdag 2/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Palermo 1,50 mybet logo
Oavgjort 4,40 bwin logo
Alessandria 7,75 betstarsknapp logo
Över 2,5 mål 1,85 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,98 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: