Speltips, Palermo – Empoli 2/11: Målrikt i kvällsmatchen?

Spelbloggare Publicerat: 2 november 2015

Två sidor som letar efter formen drabbar samman i kvällens andra Serie A-match – framförallt är värden ute efter en trea och då kan det mycket väl sluta i ett målpartaj.

Toppen – det är kanske mycket begärt, men framförallt inte Palermo ska vara så usla som man varit i början av det här spelåret.

Delad 15:e plats med just Empoli, exakt samma antal pinnar och siffra i målskillnadskolumnen; 3-2-5 i resultatraden och således 11 stycken på 10 matcher och -4 i målkolumnen, 11 baljor framåt och 15 bakåt.

Som nämnt: mycket, mycket mer kanske man inte kan kräva av Empoli, vars kvalitéer är hårt begränsade, men Palermo bör i alla fall cirkulera runt i mittenskiktet – så pass bra ska man ändå vara. Det finns en växel till att sätta i. Eventuellt för Empoli också, ändock lite mer osäkert där.

Här handlar det helt enkelt om att studsa ifrån den absoluta bottenstriden, ta ett kliv upp mot mittenskiktet. Skiljer två pinnar ner till det helröda tabellområdet, så visst börjar det brännas på allvar.

Luktar målrikt

Framförallt borde Palermo se möjligheten; på hemmaplan, mot ett Empoli som inte imponerar – känslan är att de kommer kliva på framåt, i vad som kan komma att bli en desperat jakt på tre pinnar. Öppnar också upp stora ytor för Empoli, som har en viss Riccardo Saponara i storform. Gjort det bra med förtroendet.

Är alltså inne på – målrikt.

Nu är dessutom mittfältsstädaren Assane Dioussé out för Empoli – ett defensivt avbräck.

Fyra av Palermos tio matcher har klivit över 2,5 mål, för Empoli fem av tio. Tre av de sex senaste inbördesmötena likaså. Inte heller den statistiken visar på att underspelet ska vara speciellt stor favorit kontra övern…

Testar över 2,5 mål till acceptabla 2,25x hos Expekt.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 2/11
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Palermo 2,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,20 titanbet logo
Empoli 3,35 unibet logo
Över 2,5 mål 2,25 expekt logo
Under 2,5 mål 1,72 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: