Speltips, Palermo – Milan 6/11: Ska skilja en klass

Spelbloggare Publicerat: 5 november 2016

Ett Palermo helt under isen tar emot Milan, som stormar framåt just nu, på Stadio Renzo Barbera vid 15:00 under söndagen. Det ska skilja minst en klass och vi lämnar förtroendet i händerna på bortalaget.

Tre betydelsefulla pinnar ska fördelas – hamnar de i botten eller toppen?

Palermo kämpar på bäst de kan, men har ändå bara skrapat ihop skrala sex pinnar på 11 matcher och hittas i det röda tabellområdet, som nästjumbo. Formraden står i 0-1-5 och det är förstås ett facit under all möjlig kritik. Hur ska man kunna komma ur den situation de hamnat i?

På andra sidan planhalvan ska alltså Milan stå – och som de imponerat det här spelåret. Tredjeplatsen innehas och upp till Juventus i topp skiljer bara fem poäng. Nu är det för mycket begärt att Milan ska slåss om titeln, men kan de lösa en CL-biljett vore det en stor bedrift.

Klasskillnad

Här ska det helt enkelt skilja ett par klasser. Minst.

Så usla som Palermo varit på sistone finns det inte mycket som talar för att kontraktet ska räddas – och hör och häpna; alla fem hemmamatcher har förlorats. Två av dem med hela tre baljor och en med två. Virrar totalt; misslyckas med mer eller mindre allt.

Nu sprudlade Milan knappast i 1-0-vinstmatchen mot Pescara senast och verkligen inte heller dessförinnan när man åkte på en rejäl käftsmäll av Genoa, 0-3 i baken. Men fem matcher vunna av de sex senaste är statistik som inte kan snackas bort hur som helst. Allt som allt varit fantastiskt bra.

Det här borde Milan vinna, sannolikt också utan större problem. Oddsen på spelen till deras favör har höjts en del de senaste timmarna – spelet publicerat runt 18:00, lördagen – och nu är det på tiden att investera.

Milan -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid vinst med uddamålet – spelas till 1,92 x insatsen hos Bet365 (1 000 kronor i välkomstbonus!).

Speltips:

Speltips: Milan -0,75 mål (asian handicap9
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 6/11
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: