Speltips, Palermo – Napoli 13/3: Hörnspelar till 1,85

Spelbloggare Publicerat: 13 mars 2016

Med kniven mot strupen tar Napolispelarna picket och packet till Stadio Renzo Barbera, var ett ännu mer pressat Palermo väntar – fast i en annan ände av tabellen. Vi investerar insatsen på hörnmarknaden till 1,85x.

Palermo, med svenskarna Oscar Hiljemark och Robin Quaison på mittfältet, kommer få fajtas med näbbar och klor för kontraktet i Serie A. Efter sju matcher efter varandra utan vinst, tre kryss och fyra torskar, har de droppat ner till platsen precis ovanför det röda tabellområdet, med en pinne ner dit.

Gästande Napoli har varit uppe i toppen och härjat hela spelåret; var de som hakade på mästarna Juventus när de började spurta och en vinst här skulle sätta dem tre pinnar bakom serieledarna. Det enda som räknas är vinsten – annars är det väl kört? Känns inte som att Juventus kommer tappa mycket under slutspurten.

Tät ”hörnmatch”

Trots att Napoli brukar spela med stort bollinnehav, skapar de i snitt relativt få hörnor till följd av att de ofta attackerar rakt och centralt.

4,5 snittas framåt per bortamatch och 4,2 bakåt – klart mindre övertygande statistik kontra de flesta av toppkonkurrenterna. Lite förvånande att hörnhandikappet på 2/3-linan betalar så pass bra på plussidan.

Tänker att Palermo ändå kommer få låna en del boll här. Snittar 5,4 hörnor framåt och motståndarna 5,2 på Stadio Renzo Barbera. I sju hemmamatcher efter varandra har det utsatta handikappet +2 på hörnfronten täckts.

Stor sannolikhet att Palermo hamnar i uppförsbacke här också. Skulle innebära – uppushade positioner och fler chansbollar in i straffområdet, vilket sannolikt lämnar spår i hörnstatistiken också.

Spelar alltså Palermo +3 hörnor till 1,85x.

Speltips:

Speltips: Palermo +3 hörnor
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 13/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Palermo 11,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 5,75 nordicbet logo
Napoli 1,33 redbet logo
Över 2,5 mål 1,55 mybet logo
Under 2,5 mål 2,55 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: