Speltips, Palermo – Udinese 27/10: Målpolletter skickas in i bottenmötet

Spelbloggare Publicerat: 26 oktober 2016

Torsdagsunderhållningen från italienska Serie A bjuder Palermo och Udinese på. Stadio Renzo Barbera är platsen och vi tror, trots att det är en bottenfajt, kan bli en rätt underhållande historia. Målpartaj?

Bottenfajt på schemat.

Palermo står fortfarande på nästjumboplatsen med så lite som sex pinnar inkasserade på nio matcher. Två tuffa 1-4-torskar är uppradade – mot Torino respektive Roma – och det handlar om att hitta ny kraft för att lyfta i tabellen. Men finns kraft för det? Av starten på spelåret att tyda, tveksamt.

Mer upp och ner för Udinese. Under korta perioder har de varit extremt lyckosamma, andra vice versa. 3-1-vinsten hemma över Pescara senast bröt en förlustsvit på tre matcher och en vinstfri dito på fem. Förra året överlevde man i serien med nöd och näppe – endast en pinne skiljde dem åt från det röda tabellområdet.

Finns en del skador hos båda sidor. Palermo har haft vissa bekymmer en tid tillbaka och saknar spelare som Slobodan Rajkovic, Norbert Balogh och Giancarlo Gonzáles. Sinisa Andjelkovic är osäker. Gästerna har Pablo Armero och Panagiotis Kone out.

Goda målmöjligheter

Nåja, det här känns väl inte som den sexigaste av matcher, men fina målmöjligheter ger jag båda lagen. Öppen och underhållande matchbild att vänta?

På hemmaplan, mot den här typen av motstånd, kan vi räkna kallt med att Palermo vill kliva upp i positionerna; om sådana här matcher inte kan vinnas, då blir det inget nytt kontrakt. Viss press nu också med den position de är i, detta under en period när defensiven blöder; åtta insläppta på de två senaste matcherna. Men å andra sidan mål såväl framåt som bakåt i tre raka.

Udinese må vara rätt balanserade i deras spelstil, men har ändå släppt in mål i sex raka matcher och även hittat nät i fyra av dessa. Kommer hit som favorit på bortaplan och lär inte acceptera att motståndarna ska vara spelförande – och om båda parter vill vara det, är sannolikheten stor att det börjar svänga.

Goda målmöjligheter, som nämnt…

BLGM – ja spelas till 1,91 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 27/10
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: