Speltips, Palmeiras – Santos 19/7: Clássico da Saudade!

Spelbloggare Publicerat: 18 juli 2015

I brasilianska Serie A jagar Palmeiras toppen och när man får besök av klart sämre lokalkonkurrenten Santos – ska det vara klasskillnad. Målspel testas i hemmalagets favör! 

Clássico da Saudade, de goda tidernas klassiker, ska utspelas under söndagskvällen och intresset för matchen är inte bara stort i Brasilien, utan hela världen; den kan ses på TV4 Sport och en sevärd batalj är det sannolikt som väntar, både på planen men också på läktaren.

Förra året var det ombytta roller – nu är det Palmeiras som hittas över Santos i tabellen, och hela tio platser samt nio pinnar skiljer dem åt efter 13 spelade matcher. De förstnämnda känner blodsmak i munnen i jakten på den absoluta toppen och Santos är faktiskt just nu på en av de röda platserna. Finns mer att hämta i Santos, men just nu ser det oerhört tufft ut.

”Får in en offensiv klasspelare”

Trots att Santos vunnit sex av de åtta senaste inbördesmötena, medan en slutat oavgjort och Palmeiras vunnit en, finner vi värden som enorm favorit i denna sprudlande derbyfajt som väntar.

Efter en sämre start på spelåret har Palmeiras visat framfötterna på sistone. 5-1-0 är facit på de senaste matcherna och trots att man spelade för så kort tid som tre dagar sedan ska den fysiska statusen vara bra – de flesta ordinarie spelarna vilades. Dessförinnan hade man också fem raka matcher med minst två gjorda mål.

Santos plockade en efterlängtad trea hemma mot Figueirense senast efter 3-0, vilket bröt en svit på fyra förluster efter varandra. Nu står dock ett helt annat motstånd på andra sidan planhalvan och Palmeiras borde faktiskt presenteras som större oddsfavoriter än står som just nu.

Båda sidorna får tillbaka flera spelare och för värden ska nyförvärvet Lucas Barrios debutera – en klasspelare som gjorde 11 mål på 30 matcher i Montpellier förra året. Han kommer utan tvekan göra skillnad för Palmeiras.

Oddsen för Palmeiras över 1,5 mål betalar klart bättre än den raka ettan och det är oförståeligt i min bok. Ser vi på Santos sju senaste kryssmatcher har fem slutat 2-2 och Palmeiras fick samma resultat i den senaste seriematchen. 2,05 x fläsket får vi för överspelet och det tas med en summa över medel.

Speltips:

Speltips: Palmeiras över 1,5 mål
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, söndag 19/7
TV / Stream:  tvfyrasport logo tv4sport logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Palmeiras 1,87 betsson logo
Oavgjort 3,40 expekt logo
Santos 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,10 williamhill logo
Under 2,5 mål 1,75 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: