Speltips, Panathinaikos – Celta Vigo 8/12: Fördel spanjorerna

Spelbloggare Publicerat: 7 december 2016

Grekiska Panathinaikos har misslyckats totalt i spelårets Europaspel och är inför deras sista match klara jumbos. Kan motivationen hittas mot ett slutspelsjagande Celta Vigo? Vi ska hur som helst försöka mer än dubbla insatsen!

Grupp G skulle bli en tajt historia – istället har vi fått se en total dominant och en tokjumbo.

Det sistnämnda är just Panathinaikos. Grekerna har bara skrapat ihop en pinne på fem matcher och slutspelsbiljetterna är således helt utom räckhåll. Svårt att sia vad som är bakom det här fiaskot. Mycket som spelar in.

På toppen av kullen står ett Ajax som varit fenomenala. På mittenplatserna, nummer två och tre, hittar vi Standard Liége och just Celta Vigo. Sex pinnar vardera har de spelat in och eftersom det är helt jämnt strå i inbördes statistiken, kommer det handla om målskillnaden allt som allt. Ett måls fördel för belgarna inför de avslutande matcherna.

Bortamålen spelas

Med andra ord kan Celta Vigo behöva vinna det här med större siffror för att nå ut i slutspelet. Räknar iskallt med att de kliver ut, tar taktpinnen och sköljer över motståndet i anfall efter anfall.

Finns en viss risk för att bli defensivt sårade då, men målen framåt borde vara nära för spanjorerna. De har motivationen och målstatistiken är stark under spelåret. I slutet av förra veckan spelade de oavgjort, 3-3, borta mot Real Betis.

Panathinaikos – vad har de för incitament till den här matchen? Viktig seriematch lurar runt hörnet. Rotation väntar och motivationen lär vara långtifrån upphöjd i max bland de som representerar klubben.

Mycket möjligt att hemmalaget spelar lite mer framåtlutat än vanligt då matchen är av så pass liten betydelse. Knappast någon katastrof om de inte förmår att vinna.

En öppen match och fördel Celta Vigo. Slutsats?

Celta Vigo över 1,5 mål spelas till 2,02 gånger pengarna hos Redbet, som ni får en unik välkomstbonus hos via oss – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Celta Vigo över 1,5 mål
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 8/12
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: