Speltips, PAOK – Dortmund 1/10: Skrällchansen finns där

Spelbloggare Publicerat: 1 oktober 2015

Ännu ett spelobjekt hämtas från torsdagens Europa League. Tungviktaren Dortmund besöker PAOK på Stadio Toumbas och skrällchansen känns större än vad oddssättarna menar.

PAOK saknar de där stora namnen, men är rutinerade av spel i Europa League och har ett relativt starkt kollektiv. Gamla Malmö FF-hjälten Robin Olsen hittas i målet och har direkt fått ett stort förtroende från tränarhåll.

Man är och ska vara en av de hetaste utmanarna till dominanterna Olympiakos hemma i Grekland; är just nu lite på efterkälken, redan fem pinnar bakom dem efter lika många spelade matcher och med två andra konkurrenter däremellan.

Dortmund visade prov på fantastisk form i början av spelåret, parkerade på förstaplatsen i Bundesliga under en bra tid, men nu tappat den till Bayern München efter två kryss i följd, ena borta mot Hoffenheim och andra hemma mot Darmstadt 98. Rentav usla resultat och prestationer.

PAOK handikappspelas

Grekiska klubbar och hemmaplan – ja, ni kan säkert den här historien – är som bekant en bra kombination ute i Europa, medan det är helt tvärtom på resande fot. Tror absolut inte att PAOK kommer falla platt inför Dortmund här, absolut inte.

I kvalet hit har man briljerat totalt hemma på Stadio Toumbas; kroatiska Lokomotiva Zagreb krossades med tennissiffrorna 6-0, sedan 1-0 mot slovenska Spartak Trnava och i play off-rundan lurades danska Bröndby upp på läktaren – resultatet: 5-0.

Annat motstånd nu, men resultaten ovan är inte att vifta bort som tillfälligheter. Man har varit bra på hemmaplan i Europa under en bra tid; vunnit det mesta och inte förlorat med mer än uddamålet sedan 2012, när man rykte ihop med Udinese. Sedan dess har 13 matcher spelats.

Och ja, Dortmunds senaste prestationer lovar, som nämnt, inte speciellt mycket positivt inför framtiden…

I veckan väntar också match mot just Bayern München för Dortmund och det är säkert svårt för spelarna att inte redan nu kika smått mot den. Med stor sannolikhet kommer också ett antal ordinarie pjäser vilas. Risk för distraktion?

PAOK +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – tas till dubbelt betalt hos Bet365.

Speltips:

Speltips: PAOK +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 1/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
PAOK 6,30 unibet logo
Oavgjort 4,40 williamhill logo
Dortmund 1,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,66 redbet logo
Under 2,5 mål 2,35 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: