Speltips, Paraguay – Brasilien 30/3: Ska skilja en klass

Spelbloggare Publicerat: 29 mars 2016

Striden om VM-platserna fortsätter. Det sydamerikanska kvalets fyra Paraguay tar emot trean Brasilien – och vi väljer sida.

Åtta pinnar vardera, båda med resultatraden 2-2-1 och endast två siffror i målkolumnen skiljer dem åt – men det ska nämnas att Brasilien haft det tuffare spelschemat. Lite tacksammare motstånd framöver; flera av de värsta fajterna är redan avverkade.

Det är en imponerande resa som Paraguay stått för de senaste åren – de har utvecklats effektivt i rask takt. Exempelvis plockades en hedersam fjärdeplats i Copa America 2015, och då skickades just Brasilien ut efter straffsparkar i kvartsfinalen. Goda minnen från då – kan de plocka fram dessa till denna fajt?

Brasilien, som tillhör den absoluta toppen i Sydamerika, har haft mindre lycka på senare år. Fyra blev man i VM 2014, där man också stod som värdland, för att sedan stå för det här kolossala misslyckandet i Copa America. Räkna med att det finns en stark revanschlusta.

Två saker som säkerligen oroar Brasilien är avbräcken på fixstjärnan Neymar och mittbacksklippan David Luiz. Bättre truppstatus för värden.

Brasilien tar revansch

Under de senaste åren har Paraguay varit lite av en mardrömsmotståndare för Brasilien, men om vi istället tittar på det mest relevanta – kvalité – är det förstås så att brassarna har klart mer av den varan. Kan de ta revansch för Copa America-torsken?

Känns som det, faktiskt.

Det ska, som nämnt, skilja en klass här och även om Brasilien ”bara” fick 2-2 hemma mot Uruguay förra veckan, har de under perioder visat vad som kan åstadkommas. Och när nivån väl nås, då kan Brasilien slå på stort. Ja, trots att toppspelarna Neymar och Luiz är out. Finns ett starkt sparkapital på spelarfronten.

Inför Paraguays bortamatch mot Ecuador spelade vi dem med +1,0 mål (asian handicap) till dubbelt betalt, vilket prickade rätt eftersom slutresultatet skrevs 2-2 – men om det var rättvist? Inte alls. Ecuador styrde och ställde helt och hållet; hade exempelvis tre ramträffar och Paraguay var hundraprocentiga framför mål. Svårt att se de ha lika stort flyt nu.

Brasilien -0,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid kryss – spelas till acceptabla 1,96 x insatsen.

Speltips:

Speltips: Brasilien -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:45, natten mot onsdag 30/3
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Paraguay 3,40 betsafe logo
Oavgjort 3,45 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Brasilien 2,30 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,15 unibet logo
Under 2,5 mål 1,70 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: