Speltips Peru – Brasilien 13/9: Nytändning

Martin Efvergren Publicerat: 12 september 2023

Peru tar emot Brasilien i den andra omgången av det Sydamerikanska VM-kvalet. Matchen spelas onsdag den 13 september 2023 med avspark kl 04:00 svensk tid.

Peru – Brasilien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det Sydamerikanska kvalet till VM 2026 drog igång den gångna helgen och samtliga tio lag har nu spelat sin första match. I kvalet till VM 2022 var det Brasilien som vann kvalgruppen före Argentina. Peru slutade då på femte plats vilket innebar att man fick spela ett playoff där man blev utslagna efter straffar mot Australien.

Peru inledde det här VM-kvalet med ett bortamöte mot Paraguay där man till stora delar var tillbakatryckta. I synnerhet efter det att man fick högerbacken Luis Advincula utvisad strax innan halvtid. Trots det lyckades man ändå bärga en poäng då matchen slutade mållös.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Drömstart för Fernando Diniz

Brasilien gick genom det förra VM-kvalet utan att förlora en enda match då man vann gruppen med sex poäng ner till Argentina. Därtill hade man en målskillnad på 40-5 över 17 matcher.

Det var med andra ord ett övertygande kvalspel man stod för och lika övertygande inledde man det här VM-kvalet under nye förbundskaptenen Fernando Diniz ledning. Han kunde då formera en stark startelva som körde över Bolivia med 5-1 i Belém. Neymar gjorde två av målen, men missade också en straff. Två mål gjorde även Rodrygo och Raphina gjorde ett.

Fernando Diniz kommer senast från att ha lett Fluminense till stora framgångar och med en typ av nydanande fotboll. Med den här fina starten i ryggen ska det bli intressant att se vad han kan åstadkomma med ett Brasilien som törstar efter VM-framgångar.

Peru och Brasilien möttes senast på hösten 2021 och då vann de sistnämnda på hemmaplan med 2-0. När de nu möts igen gäller brassarna som klara favoriter då ett rakt spel på bortalaget ger omkring 1.35 gånger insatsen.

Jag har nu svårt att se att Peru ska kunna stå emot detta välmeriterade brasilianska landslag som därtill ser ut att ha fått en nytändning under Fernando Diniz ledning. Mitt spel blir Brasilien -1.5 (asian hcp) till 1.90 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien -1.5 (asian hcp)
Odds: 1.90
Bolag: Betinia
Spelstopp: 04:00, onsdag 13 september 2023
TV: 
Stream: