Speltips, Peru – Colombia 18/6: Målrik kvartsfinal?

Spelbloggare Publicerat: 17 juni 2016

Det är tid för den andra kvartsfinalen i Copa America – Peru möter Colombia på MetLife Stadium, varifrån ena sidans målmöjligheter underskattas rejält.

Peru kan det här med att prestera i Copa America. Förra året löste de en imponerande tredjeplats i Chile och nu löstes förstaplatsen i grupp B; före Ecuador, Brasilien och Haiti – extremt imponerande. Det var vinsten mot Brasilien i den avslutande fajten som bäddade för succén och även höjer upp landet som en outsider i slutspelet.

Efter vinster mot värdnationen USA och sedermera Paraguay såg Colombia ut att plocka en bekväm förstaplats i grupp A, men i den sista omgången föll man stenhårt och helt oväntat mot Costa Rica med två mål mot tre, vilket innebar att USA kunde kliva upp som etta med bättre målskillnad. Dock innebär detta att man, på pappret, ställs mot enklare motstånd.

Öppet och målrikt?

Men ja, Peru ska inte underskattas…

Har blivit oerhört förtjust i detta Peru under Copa America och efter den knappa 1-0-vinsten över blåbärsnationen Haiti i premiären har man imponerat rejält. 2-2 mot Ecuador och 1-0 över Brasilien är inte resultat som kan snackas bort hur som helst.

Det finns med andra ord stor skrällpotential i detta Peru. En tuff nöt för Colombia, som kommer hit med en usel prestation i bagaget, att knäcka.

Colombia är, trots deras namnstarka trupp, sårbara. Det visar inte minst matchen mot Costa Rica. Faktum är att nollan hållits i endast en av de nio senaste matcherna.

Offensivt är Colombia fantastiskt med spelare som James Rodriguez och Carlos Bacca i spetsen…

Öppet och målrikt?

BLGM – ja spelas till 2,40x hos Bethard.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:00, natten mot lördag 18/6
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: