Speltips, Peru – Paraguay 14/11: Vi väntar oss en tillknäppt match

Spelbloggare Publicerat: 13 november 2015

Ännu ett intressant spelobjekt har funnits i det sydamerikanska kvalet till VM 2018 i Ryssland – nu från matchen mellan Peru och Paraguay. Tillknäppt och målsnålt att vänta?

Två förluster av två möjliga är Perus facit hittills i kvalet, men då har man också mött två av de stora jättarna – Colombia och Chile, vilka är på en helt annan nivå än de själva. Insatserna behöver man inte skämmas över; helt borta var man inte i premiärförlusten med 0-2 mot de förstnämnda och trots en man mindre i närmare 70 minuter förlorade man ”bara” med 3-4 mot Chile.

Men det är klart; pinnarna behöver trilla in snart och då vore det passande att börja med det här. Man pekas ut som hyfsat klara favoriter – 1×2-marknaden står i skrivandets stund (17:00, 12/11) i 2,05-3,40-4,33.

Paraguay har överraskat positivt i de två inledande matcherna. Borta mot Venezuela löstes en imponerande 1-0-vinst och därefter höll man nollan och spelade oavgjort mot stjärnspäckade Argentina. Detta innebär att man kan spela utan större press på sina axlar här.

Lagen har alla sina bästa spelare hela och friska. Christian Cueva är dock out för Chile efter sitt röda kort senast.

Fem raka där spelet suttit

Är helt inne på att det kommer bli en tillknäppt och målsnål batalj. Detta trots Perus fullständigt vansinniga match mot Chile senast. Matchbilderna blir ofta på den bättre partens villor – och Chile spelar, som bekant, snabb, offensiv och underhållande fotboll.

Peru spelar annars rätt balanserad fotboll, inte överdrivet offensivt eller defensivt. Nu saknar de den offensiva pjäsen Christian Cueva och det minskar förstås målmöjligheterna en del.

De defensiva besked vi fått från Paraguay är starka. Försvarsinsatserna i de första matcherna har varit fantastiska och nollan, som nämnt, hållits i båda – trots svåra matcher. Här är man de som ska backa hemåt och då blir man svåra att få hål på.

Max en av sidorna har hittat nätet i de fem senaste inbördesmatcherna i tävlingssammanhang. Senast i Copa America vann Peru med 2-0.

Lutar åt 1-0/0-1/0-0. BLGM – nej spelas därför till fina 1,80 x insatsen hos Mybet, som är hela 13 punkter över den konkurrent som betalar näst bäst.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:15, natten mot lördag
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Peru 2,05 betrally logo
Oavgjort 3,40 unibet logo
Paraguay 4,33 ladbrokes logo
Över 2,5 mål 2,45 titanbet logo
Under 2,5 mål 1,58 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: