Speltips, Plymouth – Liverpool 18/1: Skrällbud i omspelet

Spelbloggare Publicerat: 17 januari 2017

Ett oväntat omspel väntar mellan Plymouth och Liverpool i FA-cupens tredje runda. Gästerna har deklarerat stor rotation, liksom i det förra mötet, och med fokus på annat tror vi att en skräll kan vänta.

Man kan inte annat än att höja på hatten. Plymouth, som spelar i League Two där de också är inblandade i toppstriden, lyckades hålla 0-0 mot Liverpool på Anfield och står därför inför en bra mycket större chans att avancera vidare nu, när det vankas omspel hemma på Home Park.

Nu var det förvisso ett rekordungt och roterande Liverpool som ställde upp, men visst imponerar det… De spelar trots allt i fjärdedivisionen, Plymouth.

Förutom serietiteln, slåss Liverpool också om titlar här i FA-cupen och Ligacupen. Formen är det lite sisådär med och fyra vinstfria matcher är uppradade, varav tre slutat oavgjorda. Senast löstes dock ett fint kryss borta mot formstarka Manchester United.

De plusspelas på nytt

Lutar åt skrällen här…

Precis som i det förra mötet, alltså. Då spelade vi Plymouth +2,25 mål (asian handicap) till 1,83x, vilket alltså prickade helt utan problem.

Det är rätt uppenbart, hur Liverpools prioriteringar lyder; serien, därefter Ligacupen och till sist FA-cupen. En handfull juniorer fick chansen i det omvända mötet och trots extremt mycket boll och exempelvis 18-0 i hörnor, var de stora möjligheterna svårskapta. 0-0, hemma mot Plymouth. Katastrof, såklart.

Att det skulle bli enklare här? Absolut inte.

Vi kan räkna med en liknande Liverpoolstartelva och på bortaplan bör den inte köra över ett någorlunda kapabelt Plymouth, som har självförtroende och god form. I helgen värjde de undan Stevenage med 4-2 inför hemmapubliken – en perfekt uppladdning inför den här superbataljen.

För Plymouthspelarna är det här riktigt stort, att få ställas mot en så pass anrik klubb som Liverpool. Mindre fokus från Jürgen Klopps mannar.

Det här blir tajt, tro inte annat.

Plymouth +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de förlorar med uddamålet, får oavgjort eller vinner matchen – klickas i till 1,98 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos.

Speltips:

Speltips: Plymouth +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 18/1
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: