Speltips, Polen – Irland 11/10: Bet365 sticker ut hakan

Spelbloggare Publicerat: 11 oktober 2015

Jämnare kan det knappt bli – Polen och Irland slåss om direktplatserna till EM i Frankrike i den avslutande gruppspelsmatchen. Stadion Narodowy är platsen och därifrån testar vi ett kortspel.

1. Tyskland, 9: 6-1-2, 19p, +14
2. Polen, 9: 5-3-1, 18p, +22
3. Irland, 9: 5-3-1, 18p, 13

Så ser det alltså ut med den här, avslutande matchen, kvar att avverka. Det är, i min bok, den tveklöst mest intressanta söndagsmatchen i det stundande EM-kvalet. En liten, närmast obefintlig möjlighet att båda plockar direktbiljetterna – då ska det sluta oavgjort här och Tyskland förlora över gruppens nästjumbo Georgien. På hemmaplan. Händer inte, helt enkelt.

Eftersom inbördesmötena överordnar målskillnaden så är det lite speciella förutsättningar vi står inför. Polen hamnar ovanför Irland vid vinst, 0-0 eller 1-1 – tvärtom om det slutar oavgjort och det blir minst fyra mål i matchen eller Irland vinner.

Överspelet måste synas

Pressen på bortalaget att sätta tonen, alltså. Ett fysiskt – läs inte fult – spelande Irland. Den matchen i matchen kommer betyda mycket, fasta situationer, vilka man är så starka på, likaså. Räknar hur som helst med att det kommer smälla.

För oavsett hur händelserna utvecklas så borde det bli hårt ute på planen; matchen är av så pass stor betydelse. Glöm bort antal kort i kvalet, eventuella avstängningar – det här är nu. Oavsett om domaren väljer att sätta en hög nivå är jag övertygad om att korten kommer kastas ut till höger och vänster.

Han som fått äran att hålla i pipan är turken Cüneyt Cakir, som inte brukar tveka på att höja just korten. Förra månaden skickade han upp nio kort när Nordirland och Ungern rykte ihop och dessförinnan fyra stycken i Spanien-Ukraina.

Smällde också på rejält i det omvända mötet; åtta kort synades i 1-1-matchen.

Bet365 sticker ut hakan extremt här, ställer ut kortlinan på 3,5 och erbjuder fantastiska 1,75x för överspelet. Det investerar vi självfallet i.

Bet365 rättar ett rött kort som två i statistiken, maxsumman för en och samma spelare är således tre stycken.

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 11/10
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Polen 1,95 comeon logo
Oavgjort 3,45 betsson logo
Irland 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,30 expekt logo
Under 2,5 mål 1,74 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: