Speltips, Porto – Dortmund 25/2: Hörnspecialare betalar 1,85

Spelbloggare Publicerat: 25 februari 2016

Porto har rejäl uppförsbacke inför returen mot Borussia Dortmund på Estádio Do Dragão och vi på Spelbloggare.se räknar med att de sätter full fart framåt direkt och finner därför intresse i ett hörnspel till deras favör.

Dominans från start till slut. 2-0 skrevs vinstsiffrorna för Dortmund hemma i Tyskland mot ett då defensivt orienterat Porto, vars matchplan var klar från start – att hålla emot med en uppställd försvarsbuss. Med facit i hand var det ju ett misslyckat koncept, men ja; det är svårt, snudd på omöjligt, att resa till Westfalenstadion och spela offensiv fotboll utan att det skiter sig.

Problemen har funnits under en bra tid. Porto har inte presterat på normal nivå under spelåret. En tredjeplats i den inhemska serien är man förstås inte nöjda med och att slutspelet inte nåddes i CL var ett fiasko modellen större.

Annorlunda för Dortmund som steppat upp flera snäpp från det svajiga fjolåret. Med all säkerhet kommer det bli en silvermedalj i Bundesliga och här i slutspelet är man; dock efter ett uselt gruppspel där man inte blev bättre än tvåa, bakom ryska Krasnodar och före PAOK och Qabala. Motstånd som vanligtvis inte ska värjas undan utan problem.

Tar i med hårdhandskarna från start

0-2. Det blir tufft för Porto, men sett till hur hemmastarka de är och varit ute i Europa de senaste åren kan skrällen inte uteslutas helt, även om motståndarna just för dagen känns som snäppen vassare.

Dock får Porto tillbaka ett par pjäser från match nummer ett och står således lite starkare. Ökar säkert tron på att det är möjligt till viss del.

Räknar med att Porto kliver ut med blodsmak i munnen från start, helt tvärtom från hur de uppträdde i bortamötet där positionerna pushades ner och det mållösa resultatet från start uppenbarligen skulle bevakas i första hand.

Och för Dortmunds del lär det bli lite mer avvaktande. De har trots allt två mål neråt. Inleder med att känna lite på motståndarnas offensiv – om tyskarna klarar av att hålla emot första 25-30, då ska det mycket till för att Porto ska vända i takt med att luften går ur hemmaspelarna.

Den första hörnan på Westfalenstadion tilldelades Porto – upprepas nu? Till 1,85 x polletterna, vilket vi erbjuds av Mybet, är det värt att testa.

Speltips:

Speltips: Första hörnan: Porto
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 25/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Porto 3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,60 titanbet logo
Dortmund 2,20 bwin logo
Över 2,5 mål 1,85 mybet logo
Under 2,5 mål 2,02 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: