Speltips, Porto – Dynamo Kiev 24/11: Hemmamål på tapeten

Spelbloggare Publicerat: 24 november 2015

Portugisiska serietvåan mot ukrainska ditot – hemmastarka Porto får besök av Dynamo Kiev på Estádio do Dragão och då är hemmamålen nära till hands.

Porto fortsätter överraska ute i det europeiska finrummet. Förra året var man nära att nå semifinalen här i Champions League, men efter ett positivt resultat i match nummer ett åkte man dit i returen mot den tyska maskinen Bayern München.

Nu? Grupp G – innehållande konkurrenterna Chelsea, Dynamo Kiev och Maccabi Tel Aviv – toppas med tre vinster, ett kryss och noll förluster. Undviker man att förlora här är slutspelsbiljetten i hamn och känslan är att man blir svåra att få stopp på även där.

Dynamo Kiev har en helt okej trupp, men saknar det där lilla extra. Är trea just nu; två pinnar bakom Chelsea och fem bakom just Porto. Kommer krävas minst en pinne, helst en trea här, såvida Chelsea inte förlorar över den hopplösa jumbon från Tel Aviv, för att man ska ha en chans på slutspelet när den sista matchen vankas.

Löser minst två baljor

Mer kniven mot strupen för bortalaget, men Porto är förstås fullt motiverade att vinna även om man bara behöver en pinne för att säkra slutspelsbiljetten. Skulle man inte vinna kan det bli svårt att fixa den åtråvärda förstaplatsen i och med att man möter just Chelsea på bortaplan i den sista matchen.

Det kommer inte bli på tal från Portos sida att bevaka resultat med andra ord – som om det hade varit det oavsett situation. På hemmaplan spelar man alltid med stort självförtroende, offensivt och underhållande.

Bara att kolla de senaste hemmaresultaten här i CL:
2-0 mot Maccabi Tel Aviv
2-1 mot Chelsea
3-1 mot Bayern München
4-0 mot Basel

Dynamo Kiev är hyfsat bleka på bortaplan och undertecknad menar att det skiljer ett par snäpp kvalitetsmässigt här. Dessutom ett defensivt avbräck med ytterbacken Domagoj Vida borta.

2-2 slutade det omvända mötet. Dynamo hade uppenbara problem med Portos offensiv – och inte blir det lättare i Portugal…

Porto över 1,5 mål smakar fint till 1,87x, vilket Bwin skickar ut på menyn. Synas!

Speltips:

Speltips: Porto över 1,5 mål
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 24/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viasatxtra logo viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Porto 1,67 williamhill logo
Oavgjort 4,00 unibet logo
Dynamo Kiev 6,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,10 betway logo
Under 2,5 mål 1,78 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: