Speltips Preston – Norwich 2/4: Allt talar för Premier League

Simon Pålsson Publicerat: 2 april 2021

Allting talar för att Norwich City kommer att spela i Premier League nästa säsong. Nu hoppas man på tre poäng borta mot Preston North End den 2 april 2021.

Preston - Norwich City

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Det är egentligen bara att generöst lyfta på hatten för den säsong som Norwich City har haft och inte minst den utveckling som man har haft efter en säsongsinledning, precis när säsongen var i sin linda, som kanske inte riktigt höll samma nivå.

Men de senaste månaderna råder det ingen som helst tvekan om vilket lag som är allra bäst i Championship – och att det är Norwich City som ska ta den första direktplatsen till Premier League känns både rimligt och rättvist.

Norwich City har i skrivande stund spelat 38 matcher och har 83 poäng. Det ger inte bara ett mäktigt poängsnitt, med 25 vinster på dessa 38 matcher, utan det ger också en bra kudde ner till närmast jagande lag.

Watford är åtta poäng bakom, men Swansea City är ytterligare sex poäng bakom, om än med en match mindre spelad. Men att Norwich City skulle tappa 14 poäng på de avslutande 8-9 omgångarna känns helt enkelt otroligt.

Norwich City kryssade dock senast mot Blackburn Rovers, ett svårspelat lag, precis innan landslagsuppehållet och kanske kan det vålla en viss oro.

Men för egen del tror jag bara att det ytterligare stärker motivationen i Norwich City att göra en bra match och ett bra resultat i mötet med Preston North End här.

Norwich City är mil bättre

Senast det begav sig mellan dessa båda lag var i precis i inledningen av säsongen, där Norwich City som sagt var mer krampaktiga. Den matchen slutade 2-2 med Norwich City som hemmalag och min känsla är att även det kan fungera som en acceleration för Norwich Citys spel i den här matchen.

Sedan dess har lagens respektive säsong tagit helt andra vägar och för Preston North End är det uppenbart att man är en del av bottenstriden fortfarande. Det har cementerats av det faktum att man har fem raka utan vinst – och fyra förluster under den här perioden.

Norwich City kommer med ett starkt lag och saknar egentligen bara Michael McGovern av spelarna som varit med på slutet.

I hemmalaget är Alan Browne, viktig pjäs, avstängd och det är ett tapp inför mötet med Norwich City. Preston North End saknar också Patrick Bauer och Declan Rudd.

Norwich City spelas rakt till 1,72 gånger såsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Speltips:

Speltips: Norwich City vinner
Odds: 1,72
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 16:00, fredag 2 april 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo