Speltips Preston – Watford 16/2: Målkalas

Simon Pålsson Publicerat: 16 februari 2021

Watford fortsätter gärna att plocka stora vinster och gäller som klar favorit mot Preston North End i Championship den 16 februari 2021.

Preston - Watford

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Runt om i Europa har man nyligen gått över 20 spelade matcher i toppligorna, men då borde man slänga ett öga och inspireras av Championship, som har kört plattan i mattan från start, och som bara öst på med matcher.

29 spelade omgångar är det som gäller så här långt, men med tanke på att man ska spela 46 stycken totalt finns det mycket kvar att spela om.

Som läget ser ut nu kan inte ens Preston North End, som ligger nia, andas ut helt och fullt än. Det är inte mer än elva poäng ner till nedflyttningsplats och då ska det alltså spelas 17 omgångar till. Mycket kan med andra ord hända.

Watford är med i toppen och kommer mest troligt att spela minst playoff, även om förhoppningen är att äta ikapp övertaget på Brentford och/eller Norwich i toppen. Då behöver man fortsätta spela bra.

Nu senast öste Watford på som aldrig förr och vann med 6-0 mot Bristol City, en urladdning som jag tror kan bli nyttig inför den här matchen. Nu har Watford hittat sättet att såra sina motståndare på ett effektivt sätt.

Preston North End vann derbyt mot Blackburn Rovers med 2-1 på bortaplan och har en ganska fin trend på slutet, även om det halkat in ett par onödiga förluster också. Man släpper in för enkla mål helt enkelt.

Odds i Championship

Det är inte varje vecka som Ken Sema får starta för Watford, men den svenske yttermittfältaren har gjort det allt bättre under den här säsongen och bör kunna vara en spelare som hjälper laget att kämpa sig tillbaka till Premier League. Så sent som i helgen tryckte han också in ett efterlängtat mål och det var nog viktigt för självförtroendet.

Men med det sagt handlar mycket i Watford nu om att man väntas få tillbaka sin anfallare och lagkapten Troy Deeney till den här matchen, och det gör alltid laget bättre.

I övrigt bör nämnas att Christian Kabasele, Isaac Success, Tom Dele-Bashiru och Ben Foster alla står som ute till den här matchen.

Hemmalaget Preston North End ser ut att kunna formera om laget en aning, men saknar med det sagt Patrick Bauer, Declan Rudd och Louis Moult.

Båda lagen göra mål spelas till 2,05 gånger smeten hos William Hill. Den offensiva formen i båda lagen talar för det.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,05
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:00, tisdag 16 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: