Speltips, PSG – Reims 20/2: Dominanterna fortsätter skörda framgångar

Spelbloggare Publicerat: 19 februari 2016

Paris Saint-Germain kör över allt och alla i Ligue 1 och när bottenlaget Reims besöker Parc des Princes kan det väl bara sluta på ett sätt?

Snabblänkar: Oddsen | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

26 spelade matcher, 22-4-0 i resultatraden och 70 pinnar – det är PSG:s fenomenala seriefacit. Som det verkar kommer huvudstadsklubben, åtminstone om de fortsätter i samma takt, passera den historiska 100-poängslinjen. Ett annat mål-i-målet: hålla förlustnollan intakt.

Årets PSG är det bästa genom alla tider, i alla bemärkelser…

Som väntat är Reims nere i botten och fajtas, men mycket ska ändå till för att man ska trilla ur serien. Som fjärdejumbo skiljer ändå hela sex pinnar ner till bottenduon, på det röda tabellområdet, och det är ett relativt stort avstånd i en bottenstrid.

Ställer ut ordinarie manskap?

Innan veckans CL-fajt mot Chelsea – vinstsiffrorna skrevs 2-1 på Parc des Princes – åkte PSG på en plump i protokollet mot Lille i en mållös match på samma arena. Då roterades det en hel del och eftersom det är så pass långt fram till returen räknar jag med att en ordinarie startelva kommer ställas ut.

Vad ska då Reims ha att sätta emot? Inte mycket. Klasskillnaden är enorm.

PSG spelar i en helt annan serie än samtliga seriekonkurrenter och Reims är, som nämnt, nere i botten och tampas. Bortaformen dessutom usel, bortsett från 2-0-vinsten över Caen i början av månaden. Tillbaka på förluststigen senast när Bastia var ett nummer för stort – på hemmaplan.

Bara positiva besked på skadefronten för PSG medan Reims frånvarolista är däremot fullproppad av ordinarie spelare samtidigt som betydelsefulla Hamari Traore är avstängd.

4/3-0/1?

PSG -1,75 mål (asian handicap) – vinst på halva insatsen vid tvåmålsseger – spelas till fullt acceptabla 1,83 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: PSG -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, lördag 20/2
TV:  cmorefotboll logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
PSG 1,22 williamhill logo
Oavgjort 7,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Reims 19,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,60 unibet logo
Under 2,5 mål 2,40 betstarsknapp logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: