Speltips, PSG – Troyes 28/11: Tillbaka på hörnspåret

Spelbloggare Publicerat: 27 november 2015

Förra spelåret bombade vi in hörnspel efter hörnspel när Paris Saint-Germain var ena halvan av en match. Nu, när de drabbar samman med jumbon Troyes, kliver vi åter in på det spåret.

Ettan mot jumbon. PSG har med 12 vinster och två kryss redan avgjort Ligue 1 i praktiken och till botten, Troyes, skiljer 33 pinnar. Jumbon, som kom etta i Ligue 2 förra året, har ännu inte lyckats vinna en enda match; istället kryssat fem och förlorat nio.

Brutal skillnad mellan parterna, vilket oddssättarnas nedplitade siffror också visar på. 1×2-marknaden står i 1,11-11,00-41,00 och den asiatiska handikapplinan är på 2,5 med minusspelet som favorit med 1,89 mot plusspelets 2,10x.

– Vi åker till Parc des Princes för att stå upp emot Paris Saint-Germain. Och varför inte? Fotbollen innehåller så många överraskningar, säger Troyes försvarare Jonathan Martins-Pereira till klubbens hemsida inför matchen.

Klart värde i underspelet

PSG var en av våra största inkomstkällor under fjolåret, när vi med stor lycka radade upp hörnunderspel. Oddssättarna fortsatte plita ut bra betalt för dessa till match efter match, även om oddsen började justeras lite närmare slutet av spelåret.

Huvudstadsklubbens matcher har inte varit i närheten av lika hörnsnåla detta spelår – och en av orsakerna till detta är köpet av Àngel di María. Genast fick man ett mer kantfokuserat anfallsspel, men vi har sett tendenser till att han mer och mer faller in i ramen från förra året – han har med andra ord hamnat mer centralt oftare.

Detta bevisar också de dalande siffrorna i hörnstatistiken. Antalet de skapat själva i de senaste matcherna är: 4, 2, 5, 3, 3, 5, 4, 3, 4 – vilket påminner om fjolåret. I de flesta av dessa har hela matchens hörnlina blivit understigen också.

Här kommer det handla om PSG för hela slanten. Troyes chans är att ställa upp försvarsbussen – vi kan räkna med att de inte kommer bidra alltför mycket till hörnproduktionen.

Under 10,0 hörnor (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tio – finns till 1,88 hos Bet365 och det är klara värdesiffror.

Speltips:

Speltips: Under 10,0 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, lördag 28/11
TV:  cmorefotboll logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
PSG 1,11 williamhill logo
Oavgjort 11,00 titanbet logo
Troyes 41,00
Över 2,5 mål 1,43 redbet logo
Under 2,5 mål 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: