Speltips, PSV – Atlético Madrid 24/2: Kombinationsspel tripplar nästan insatsen

Spelbloggare Publicerat: 23 februari 2016

Superskrällen PSV saknar sin främsta målskytt när de inleder dubbelmötet hemma mot defensivt betongstabila Atlético Madrid i CL-åttondelsfinalen. Med den vetskapen hittar vi stort värde i ett kombinationsspel till spanjorernas favör.

Tips: Ni hittar Sveriges bästa bonusguide här!.

Holländska toppen mot spanska toppen. Givetvis enorm skillnad, men PSV kommer till CL-slutspelet med boostat självförtroende efter flera storskrällar i gruppspelet; bland annat med en hemmavinst över Manchester United och oavgjort mot samma lag på bortaplan.

Samtidigt toppar PSV den inhemska serien och har en god möjlighet att återigen kamma hem förstaplatsen när en pinne skiljer ner till jagande Ajax, som inför fjolåret hade vunnit fyra serietitlar efter varandra.

Gästande Atlético Madrid har, trots sin, i relativa mått mätt, lilla budget, befäst sin ställning i den absoluta Europatoppen. Säsongen kan man, fastän den inhemska titeln ser ut att landa i Katalonien, inte vara annat än nöjda med; stadsrivalen Real Madrid hittas de ovanför i Primera División och hittills har det ju gått bra i Champions League.

Hållit nollan i 17/21 vinster

Undertecknad skulle bli extremt förvånad om PSV skulle stå som vinnare över de här 180 minuterna, eller ens kunna pressa Atlético Madrid. Holländarna kan ha hajpats upp lite väl efter prestationerna i gruppspelet – men ja; att värja undan Manchester United, är det ens en större bedrift egentligen?

Det stora PSV-hotet framåt, Luuk de Jong, som antecknats för 17 baljor på 23 matcher i seriespelet och två på fem i CL, är dessutom avstängd. Värsta tänkbara scenariot – han hade behövts, framförallt nu på hemmaplan när man är pressade att få ett resultat att spela på till returen.

Atlético har flera extraväxlar att sätta i kontra sina motståndare – och det är framförallt defensivt som man står starkt. Det brukar ofta räcka med en balja framåt för att vinna fotbollsmatcher och att PSV:s decimerade offensiv ska kunna hanteras tar jag för givet. Faktum är att spanjorerna hållit nollan i 17 av sina 21 vinster i CL och Primera División.

Att Atlético Madrid ska vinna och hålla nollan spelas till 2,90 x insatsen hos Unibet utan att blinka.

Rygga spelet här, och få en bonus på 1 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid vinner & håller nollan
Odds: 2,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 24/2
TV:  tvtre logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
PSV 5,00 williamhill logo
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Atlético Madrid 1,91 betway logo
Över 2,5 mål 2,35 expekt logo
Under 2,5 mål 1,66 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: