Speltips, Qarabag – Tottenham 26/11: Vi väljer sida i Azerbajdzjan

Spelbloggare Publicerat: 26 november 2015

Vi tar oss till Azerbajdzjan, varifrån det vankas fotboll mellan Qarabag och Tottenham. Gästerna känns som en stabil favorit i rådande form och får vårt förtroende.

Öppet, tätt och jämnt i grupp J. Mellan toppen och botten skiljer så lite som tre pinnar och därmed kan allt hända inför de två avslutande omgångarna. Dock är det, som väntat, Tottenham som sitter i förarsätet medan det handlar om att vinna eller försvinna för den azerbajdzjanska värden. Nästan i alla fall.

1. Tottenham, 4: 2-1-1, 7p, +2
2. Monaco, 4: 1-3-0, 6p, +1
3. Qarabag, 4: 1-1-2, 4p, -2
4. Anderlecht, 4: 1-1-2, 4p, -1

Vid önskade resultat i den parallella matchen – Monaco tar emot Anderlecht – och denna kan Tottenham bli slutspelsklara. Kniven mot strupen för Qarabag som mer eller mindre måste vinna för att ha en rimlig chans till att hamna i topp två.

Acceptabel tvåa

På hemmaplan har Qarabag löst bra resultat, om än med lite flyt; vinst över Anderlecht och kryss mot Monaco. Det ska nämnas att man varit illa ute i båda matcherna och att man rent kvalitetsmässigt är i botten av de fyra lagen i gruppen.

Exempelvis hade ett b-betonat Tottenham en enkel 90-minutersresa till tre pinnar i den omvända matchen. 3-1 skrevs slutsiffrorna och även om man lämnat några pjäser som eventuellt skulle kunna ta en startplats utanför truppen, är det med ett starkt manskap Spurs kommer till den här bataljen med.

– Några spelare som kan spela har stannat i London men alla viktiga spelare är tillgängliga, vilka vi tror kan vinna matchen imorgon, säger tränaren Mauricio Pochettino enligt The Guardian.

Osäkert huruvida Harry Kane tar plats i startelvan, men bra med speltid kan vi alla fall räkna med att målsprutan får.

I och med att värden är pressat att vinna skulle det betyda att de måste gambla lite vid ett eventuellt oavgjort resultat en bit in i matchen – och får Tottenham ytor, då är sannolikheten stor att det smäller.

Med rådande form, fyra vinster och ett kryss är facit på de senaste matcherna och nu efter uppehållet avvärjdes West Ham enkelt med 4-1 på White Hart Lane, bör Tottenham ha en bra chans att kamma in hela potten mot ett på sin höjd mediokert Qarabag.

Raka tvåan spelas till 2,15x.

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner, rak tvåa
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 26/11
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Qarabag 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,40 williamhill logo
Tottenham 2,15 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,35 mybet logo
Under 2,5 mål 1,62 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: