Speltips QPR – Brentford 17/2: Nya poäng

Simon Pålsson Publicerat: 17 februari 2021

Ingress

Queens Park Rangers - Brentford

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Pontus Jansson har varit borta i ett par veckor och kommer inte att kunna finnas med i en startelva på ett bra tag, även om han enligt sina sociala medier nu närmar sig med stormsteg efter att ha intensifierat sin rehabilitering.

Brentford har med det sagt gått väldigt starkt utan sin lagkapten och det är tydligt att det är ett homogent lagbygge som dansken Thomas Frank har satt ihop här. Det var nära avancemang till Premier League redan förra säsongen, men frågan är om man inte tar chansen i år istället.

För svensk del finns det förhoppningar om att Saman Ghoddos får speltid igen, men risken är att han petas till förmån för Mathias Jensen. Å andra sidan har svensken prickat formen på slutet och kan mycket väl spela en viktig roll som inhoppare.

I hemmalaget har Luke Amos och Tom Carroll fortfarande inte kommit tillbaka i spel, samtidigt som Lyndon Dykes är osäker till spel inför den här matchen.

Brentford vill vinna

Queens Park Rangers är ett av väldigt många lag som är inblandade i bottenstrid i Championship, eftersom det inte skiljer mer än tolv poäng mellan sjuan och lag nummer 22 i tabellen. De veckor som nu följer kommer med andra ord att bli väldigt avgörande.

Queens Park Rangers har med en stark trend, fyra vinster på sina fem senaste, visat att man är ett svårspelat lag som verkligen inte går att köra över precis hur som helst.

Det har också gjort att Queens Park Rangers lämnat den mest desperata bottenstriden bakom sig. Nu tänker jag mig ett Brentford som blir en klart svårare uppgift.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,60 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,60
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 17 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: