Speltips, QPR – Wolverhampton 1/12: Stort värde på specialmarknad

Spelbloggare Publicerat: 30 november 2016

Den 19:e omgången av Championship öppnas – Queens Park Rangers tar emot ett iskallt Wolverhampton på Loftus Road Stadium. Vi klipper ett specialspel till närmare dubbelt betalt.

Lite av ett krismöte, speciellt för ”Wolves”. Galet viktiga poäng står på spel – hos vilka hamnar dem?

Wolverhampton har varit en besvikelse modellen större och förmår inte att vinna fotbollsmatcher just nu. Inte en enda av de nio senaste har slutat i vinst och man sjunker allt närmre strecket. Faktum är att de är en plats ovanför det, med samma målskillnad och poäng som Wigan under det. Enda skillnaden att ”Wolves” målat vid fler tillfällen.

Ett par av konkurrenterna nedanför ”Wolves” ser ut att ha hittat formen, så situationen är pressad.

Svårt att veta vad som kan krävas av QPR, men en plats i mittenskiktet borde väl i alla fall kunna lösas? En anonym femtondeplats är de på nu och om fler treor inte kammas in inom kort kan man dras in i bottenstriden på allvar. Det skiljer ju faktiskt bara fyra pinnar ner till just Wolverhampton.

Krysstankar

Kniven mot strupen, men i Wolverhampton kan krysset utan tvekan köpas på förhand. Det oavgjorda resultatet borde absolut ses med större sannolikhet att sitta, än att det ska landa i en bortavinst.

Och det är just där vi finner vår inspiration.

Blivit en del kryss på sistone för ”Wolves”, men de förmår inte att vinna. Att då bryta trenden, på bortaplan? Nja. Troligare att trendbrottet kommer inför hemmapubliken.

QPR är i snäppet bättre form, men har varit oerhört kryssbenägna de senaste åren. Borde undvika att förlora mot ett iskallt motstånd.

Som nämnt; krysset är klart mer sannolikt att sitta än den raka tvåan.

Hemmalaget inget spel – oavgjort spelas till 1,95 x insatsen hos Betway, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Spelet innebär insatsen tillbaka om QPR vinner, att det sitter vid oavgjort och missar om ”Wolves” skulle förmå att plocka hem de tre pinnarna.

Speltips:

Speltips: Hemmalaget inget spel – oavgjort
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 1/12
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: