Speltips, Queens Park Rangers – Hull City 1/1: Favoritskapet för stort

Spelbloggare Publicerat: 31 december 2015

Två matcher från Championship har vi att se fram emot när det nya året, 2016, är här – ena mellan Queens Park Rangers och Hull City på Loftus Road och därifrån har favoriterna blivit alltför stora sådana.

Det är mitten mot toppen.

Hull är, precis som väntat, inblandade i toppstriden och parkerar just nu på tredjeplatsen, vilken är en av de som leder till playoff. Till direktplatserna har man fyra pinnar, ner till död mark åtta. Steve Bruce ska ha en mycket bra chans att föra sitt manskap tillbaka till förstadivisionen.

Värden Queens Park Rangers är däremot en klar besvikelse. Var de stod inför spelåret var förvisso svårt att sia, men en femtondeplats sett till vilket material som finns är förstås inte acceptabelt, i alla fall inte i min bok. Avståndet till kvalplatserna och det röda tabellområdet är ungefär lika stort och med all sannolikhet landar man i just – mittenskiktet.

Dubbelchansen är stark

Trots att det skiljer så pass mycket lagen emellan i tabellen, är Hull – 1×2-marknaden står i 3,20-3,20-2,55 – nedplitade som alltför stora favoriter på förhand. Köper det inte alls och QPR borde ha en suverän möjlighet att skrälla till det här.

För ja; på bortaplan har Hull enorma bekymmer. Fyra förluster efter varandra är uppradade, detta medan hemmamatch efter hemmamatch slutar i vinster. Hela bortafacit är på 4-3-5 och det är bland de sämsta i toppskiktet av tabellen.

Och att då ställas mot QPR är tufft – ett QPR som de senaste åren, detta inkluderat, är mycket hemmastarka. Bara en av 12 matcher på Loftus Road har förlorats, fyra vunnits och sju slutat oavgjort. Tittar vi enbart på hemma-/bortastatistiken borde det snarare vara QPR som ska ställas ut som favoriter på förhand. Nu är det ju inte riktigt så enkelt, men siffrorna ska utan tvekan vara jämnare satta.

Dock är det ett skadeskjutet QPR som kommer till spel, med bland annat målsprutan Charlie Austin osäker för spel. Om så blir fallet känns krysset klart närmare än ettan och därför spelas – QPR +0,5 mål (asian handicap) till acceptabla 1,57 x insatsen hos Titanbet. Kan spelas tre-fyra punkter neråt.

Speltips:

Speltips: QPR +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,57 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:15, fredag 1/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
QPR 3,20 betsafe logo
Oavgjort 3,20 mybet logo
Hull 2,55 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,50 betstarsknapp logo
Under 2,5 mål 1,57 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: