Speltips Randers – AGF Aarhus 30/5: Superliga

Martin Efvergren Publicerat: 30 maj 2023

Ett formsvagt FC Randers gästas av AGF Aarhus i den 31:a omgången av Superliga. Matchen spelas tisdag den 30 maj 2023 med avspark kl 19:00.

Randers – AGF Aarhus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svensklaget FC Randers har en godkänd säsong bakom sig, men man har inte längre så mycket kvar att spela för. Man ligger nu på en femte plats i Superliga med två matcher kvar att spela. Inför den här omgången är man sju poäng efter AGF Aarhus som ligger på fjärde plats i tabellen.

Randers form är dock inte den bästa då man fallit tillbaka i de senaste matcherna. Man kommer till det här mötet med fyra raka förluster och har därmed inte chansen att avancera i tabellen.

För en dryg vecka sedan föll man med 3-1 borta mot tabelltvåan Nordsjälland. I omgången dessförinnan blev det förlust med 2-0 hemma mot tabelltrean Viborg.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

AGF är favoriter

AGF Aarhus ligger alltså på fjärde plats i Superliga och för deras del är det desto mer som står på spel i den här matchen. De är tre poäng efter Viborg på den tredje plats som ger chans till spel i Conference League nästa säsong.

Århus-laget kommer till det här mötet med en rad bra prestationer i ryggen. Senast åkte man dock på en tung förlust borta mot serieledarna FC Köpenhamn. AGF vände då ett 2-0-underläge till ledning med 3-2, men FCK kom tillbaka. Två sena mål av hemmalaget gav till slut en 4-3-förlust. Dessförinnan hade AGF spelat 1-1 hemma mot Nordsjälland samt vunnit med 3-0 hemma i det viktiga mötet mot Viborg.

Randers och AGF möttes senast i början av april i Århus i en match som slutade 1-1. Det senaste mötet lagen emellan i Randers slutade med en 2-1-seger för gästande AGF.

AGF Aarhus har nu mest att spela för och de kommer med den bättre formen. Det gör att de, trots bortaplan, gäller som favoriter till ett odds omkring 1.94 gånger insatsen.

Mycket talar till AGF:s fördel, men vi har att göra med två jämnstarka lag och det är inte otänkbart att Randers höjer sig i sin sista hemmamatch för säsongen. Ser vi till deras fem senaste matcher så har det varit målrikt och jag tror på ett liknande utfall här. Randers kan spela utan press och lär gå framåt samtidigt som AGF behöver gå för segern. Mitt spel blir därför att det görs över 2.5 mål totalt till 1.84 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.84
Bolag: Betinia
Spelstopp: 19:00, tisdag 30 maj
TV: 
Stream: