Speltips Rangers – Servette 9/8: Inte i toppslag

Martin Efvergren Publicerat: 9 augusti 2023

Glasgow Rangers gäller som klara favoriter inför mötet mot Servette i den tredje rundan av kvalet till Champions League. Den första matchen spelas onsdag den 9 augusti 2023 med avspark kl 20:45 på Ibrox Stadium.

Rangers – Servette

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen

Rangers FC fick se sig slagna av Celtic när den skotska ligan avgjordes i slutet av maj. Efter 38 omgångar var man sju poäng efter lokalrivalen.

För ett år sedan stod Rangers för fina insatser i kvalet till Champions League. Man slog då ut både Union Saint-Gilloise och PSV Eindhoven vilket gav en plats i gruppspelet. Väl där hade man det dock tuffare och lyckades inte ta en enda poäng. Liverpool, Napoli och Ajax var ett motstånd som höll en alltför hög nivå.

Michael Beale tog över huvudtränarposten i november och har nu haft tid på sig att sätta sin idéer på allvar. Det blev dock ingen lyckad ligapremiär då man föll med 1-0 borta mot Kilmarnock i lördags.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Servette håller ihop det

Servette FC från Lancy kunde till slut knipa andraplatsen i schweiziska Super League. Man tog då en poäng mer än trean Lugano, men var långt ifrån att rå på seriesuveränen Young Boys.

Den schweiziska ligan återstartade igen för tre veckor sedan och Servette har nu spelat tre ligamatcher sedan dess. Man inledde lovande då man slog Grasshoppers borta i premiären, men därefter har man radat upp två kryss. I lördags spelade man 1-1 borta mot Stade-Lausanne och dessförinnan blev det 2-2 hemma mot FC Zurich. På tränarbänken är René Weiler nytillträdd inför säsongen, vilket kan förklara att helheten ännu inte sitter.

Nu väntar så en svår uppgift att hantera Rangers på Ibrox. Skottarna gäller också som klara favoriter inför den här matchen då ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 1.50 gånger insatsen.

Rangers imponerade dock inte i ligapremiären och det är möjligt att de är något övervärderade inför det här dubbelmötet. Båda lagen ser ut att ha en bit kvar till toppformen och det kan eventuellt gynna gästerna som lär komma med en mer destruktiv matchplan på bortaplan. Spelbolagen lutar tydligt åt att det kommer bli målrikt, vilket gör att jag finner ett spelvärde i det motsatta. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian hcp) till 1.75 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian hcp)
Odds: 1.75
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, onsdag 9 augusti 2023
TV: 
Stream: